Bakso dina krim sareng sambel kéju

Bakso dina krim sareng sambel kéju

Hidangan dinten ieu tiasa dianggo salaku anu kahiji sareng kadua babarengan, sabab mangrupikeun asupan protéin anu konsisten sareng luhur pisan. Ieu bakso dina krim sareng saos kéju, kalayan seueur bawang anu digoréng sateuacanna sareng campuran rempah anu raoseun khusus pisan. Upami anjeun resep susu, sapertos krim sareng kéju, anjeun bakal resep resep ieu.

Dupi urang mimitian ku anjeunna? Catet!

Bakso dina krim sareng sambel kéju
Piring bakso anu beunghar dina saos krim sareng kéju bakalan pikaresepeun anu paling "tukang susu di bumi".
Author:
Dapur: Spanyol
Jenis resép: Carnes
Porsi: 4-5
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 kg bakso dilapis dina breadcrumbs
  • 1 cebolla
  • Kaldu hayam 250 ml
  • 200 ml krim cair
  • 100 ml susu sadayana
  • Kéju pikeun ngalembereh
  • Minyak Zaitun
  • Oregano sareng thyme
  • Salt rasa
Persiapan
  1. Dina wajan ageung urang tambihan minyak anu cekap kanggo nutupan bakso sareng tumis aranjeunna. Nalika aranjeunna digoréng, urang sisihkan dina piring sareng tina panci anu sami kami ngaluarkeun ampir sadaya minyak, kantun anu peryogi pikeun tumis bawang parantos dipotong-potong.
  2. Sakali parantos digoréng, Kami nambihan krim sareng kaldu hayam sareng susu sareng aduk ku bantosan sendok kai. Salajengna urang nambihan sakedik-sakedik teh kéju lebur, tanpa lirén aduk ... Kami bakal lirén nambihan kéju dugi ka kami mendakan saos kalayan tékstur sareng konsistensi anu kami pikahoyong.
  3. Sakali saos parantos disiapkeun, urang tambihan bakso sareng urang angkat masak pikeun 10 menit dina panas sedeng.
  4. Akhirna, salaku sentuhan akhir, urang bakal nambihan oregano jeung thyme sareng urang bakal nyobian kahayang.
catetan
Pikeun ngiringan unggal piring anjeun tiasa ngagoréng a endog o sababaraha kentang.
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 400

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.