Ros-rosan babi bakar

codillo.jpg

Bahan (2 jalma):

- vakum ros-rosan dikemas atanapi mésér seger.
Sadaya bahan ieu upami dipésér seger, kumargi vakum parantos sumping
asak pikeun ukur nempatkeun dina oven ngeunaan 35 menit.
- kaldu daging.
- bawang bodas sareng rempah sacukupna.
-Virgin minyak zaitun.
-White bodas.
- cai sareng uyah.

PERSIAPAN:

Ros-rosan seger ditunda dina baki ninggang sareng sadaya bahan
miang pikeun nambihan sakumaha anjeun peryogi jus anu sanés
(kaldu, cai sareng anggur bodas) dina suhu 180 derajat sakitar 80
menit, teras béréskeun ku nyugemakeun 15 menit.

Upami anjeun mésér anu vakum dipak, aya mérek Jerman éta
Éta asak sareng kaluar raoseun, anjeun ngan ukur kedah nempatkeun kana oven
35 menit dina 200 derajat.

Ngiringan teu aya anu sapertos kentang gandum anu ngeunah sareng saderhana, leres
anjeun gaduh waktos anjeun dugi ka bumi sareng upami henteu nganggo amplop tina anu aya dina
pasar sareng aranjeunna dilakukeun gancang pisan.

nu lain resep khusus

Roti manis sareng bawang bodas

Tag Technorati: resep, dapur, menu, tuangeun


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Manuel cenahna

    Sapasang suku digoréng sareng nyiwit palebah bat bakal ngiringan ogé

  2.   Héi anu di dinya cenahna

    Halo wilujeng Enjing
    nami abdi toño,
    Abdi hoyong gaduh anjeun, naha anjeun tiasa ngirim kuring, mérek Jérman atanapi dimana kéngingkeun ros-rosan anu ngan dilakukeun ku ninggang dina 35 menit nalika anjeun ngajelaskeun dina resep anjeun, kuring kedah ngalakukeun 30 sareng éta bakal ngahemat kuring seueur damel, aya di Spanyol?
    hatur nuhun, salam hormat.

  3.   marian ionel petri cenahna

    aya ros-rosan pisan dina EROSKI anu tos dimasak sareng atah

  4.   marian ionel petri cenahna

    Toño salam buka EROSKI aya ros-rosan vakum seger sareng asak anu saé mung peryogi treadlo ti Jérman salam .visca el BARSA

  5.   pepa cenahna

    Marian, hal anu munggaran anu kedah anjeun lakukeun nyaéta diajar nyerat. Henteu héran kuring yén anjeun nyarios "nganjang ka Barsa" sareng ngagaleuh di Eroski, naon anu anjeun ngarepkeun tina konjungsi macabre éta ...…… ..

  6.   Carlos cenahna

    Lidl ngabawa aranjeunna iraha waé anjeunna ngayakeun promosi Jérman, kuring henteu terang naha aranjeunna biasana aya