Sangu Omélét

bérés resep dadar dadar

Dupi anjeun parantos nyobian omelette nasi? Aya seueur jinis tortilla, kentang, sayuran, tuna, ham sareng kéju jsb

Tapi dinten ieu kuring nyandak anjeun salah sahiji anu cukup anéh, omélét beunghar beunghar. Leres nalika anjeun maca, Béas omelet sareng kuring mastikeun yén éta nikmat.

Kahiji kalina kuring ningali omélette béas ieu, éta aya dina buku resep sareng kuring mutuskeun pikeun nyobaan kusabab panasaran, ayeuna mangrupikeun salah sahiji cara anu kuring paling resep tuang nasi.

Sangu Omélét
Kahiji kalina kuring ningali éta, éta dina buku resep sareng kuring mutuskeun pikeun nyobaan kusabab panasaran, ayeuna éta salah sahiji cara anu kuring paling resep tuang nasi. Bahanna logis sareng waktuna pas pikeun tuang kalayan saé.
Author:
Dapur: Spanyol
Jenis resép: Sangu
Porsi: 3
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 200g sangu
  • huevos 4
  • minyak
  • uyah jeung cabé
Persiapan
  1. Elaborasi na saderhana, euy urang kedah masak sangu, sapertos urang biasana. Dina cai anu ngagolak, uyah sareng sababaraha tetes minyak, éta cara kuring ngadamel, sakapeung kuring nambihan cengkéh bawang bodas. Nalika urang ngagaduhan sangu pindang, urang solokan sareng disimpen.
  2. Urang nempatkeun panci kalayan minyak sakedik kanggo panas, bari urang ngéléhkeun sababaraha endog (kuring ngadamel omélét nasi masing-masing). Nalika urang ngagaduhan endog urang tambahkeun ciwit uyah sareng sakedik cabé kana sangu. Kami nyampur sadayana. Upami urang ngagaduhan panci panas, urang tiasa tuang campuran kana panci sahingga omélét didamel.
  3. Kami ngantepkeun janten coklat dina dua sisi, ngabalikkeun nalika éta némpél sareng urang tiasa ngaleungitkeun nalika urang atos siap.
catetan
Sacara logika, masing-masing ngagaduhan titik masak pikeun tortilla, naha parantos dilakukeun, sareng endogna dugi ka titik, jsb. Anjeun tiasa nuturkeun kriteria anu sami pikeun omélét béas. Kuring ngan ukur tiasa masihan wilujeng sumping sareng koméntar anu anjeun tiasa tambahkeun sakedik bawang atanapi bahkan sentuhan chorizo.

Pikeun mikaresep.

Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 220

Sareng upami anjeun kéngingkeun béas, tong ragu-ragu ngamangpaatkeun éta kanggo didamel muih béas, resep anu saderhana anu raoseun.

Omelet béas Jepang

Omelet béas Jepang

Kombinasi naon anu urang terang salaku omelet sareng nasi goreng, jantenkeun kami piring anu saderhana, gancang sareng indah. Di daérah Koréa ogé di Taiwan umum pisan mendakanana. Sacara gurat badag, urang tiasa ngahartikeunana salaku sangu anu didamel nganggo hayam atanapi sayuran sareng anu dibungkus dina lapisan omelet Perancis. Naha éta henteu sapertos ideu anu succulent pikeun anjeun?

Bahan pikeun dua jalma

  • 1 gelas sangu
  • 2 gelas cai
  • 150 gram dada hayam
  • huevos 4
  • Sapotong bawang
  • Cabé beureum sareng héjo
  • Ketchup
  • Sal

Persiapan

Mimiti urang masak sangu ku cai sareng sakedik uyah. Di sisi anu sanésna, urang badé ngégél dada hayam kalayan saé pisan. Urang bakal lakonan hal nu sami sareng cabé sareng bawang. Kami bakal nempatkeun wajan kana seuneu kalayan séndok minyak sareng coklat bahan-bahan tadi. Nalika sangu asak, urang tambahkeun kana panci. Urang bakal ngantunkeun sababaraha menit bari diaduk-aduk supados raos campur. Kami nambihan saos tomat sakedik. Dina pan anu sanés, urang bakal omelet Perancis. Éta masing-masing janten dua tina dua endog. Nalika aranjeunna ampir siap, tambahkeun campuran béas sareng nutup pikeun ngégél ati-ati pisan. Anjeun tiasa ngahias di luhur kalayan saos tomat anu sanés sareng siap raos.

Béas sareng kéju dadar

Béas sareng kéju dadar

Nalika aya sésa sésa, anu pastina umum, teu nanaon sapertos tetep tiasa ngadamel resep anu raoseun sapertos kieu. Dina hal ieu kami milih béas sareng omelet kéju. Kombinasi khusus anu anjeun teu tiasa sono.

bahan

  • Sapiring nasi asak
  • 3 endog sedeng
  • 3-4 keureut kéju mozzarella
  • 4 séndok kéju parut
  • minyak
  • Sal

Persiapan

Mimiti anjeun kedah nyampur béas sareng endog, dugi ka diintegrasikeun sadayana. Kami nempatkeun wajan kana seuneu kalayan séndok minyak. Di jerona urang bakal nambihan satengah tina campuran sareng urang bakal ngantep éta dilakukeun sababaraha menit. Sedengkeun, Urang bakal nambihan keureut kéju sareng parutan atanapi anu parantos dipilih pikeun kasempetan éta. Ayeuna waktuna pikeun nutupan sadaya kéju sareng bagian sanés tina campuran. Sapertos tortilla naon waé, éta peryogi urang balikeun deui sareng urang bakal ngantunkeun salami dua atanapi tilu menit deui.

Dupi anjeun nganggo nasi coklat?

Omélét béas coklat

Dina raraga ngadamel jinis resép ieu dimana omelet hideung nyaéta ideu utama, anjeun tiasa nganggo naon waé jinis ieu. Nyaéta, boh sangu bodas sareng béas coklat, sisikian panjang sareng bahkan gandum. Sadayana bakal sampurna dihijikeun nalika ngadamel piring sapertos kieu. Tangtosna, dina kasus béas coklat urang tiasa gaduh piring langkung séhat, kalayan langkung serat sareng vitamin. Salaku tambahan, endog bakal nambihan protéin sareng saolah-olah éta henteu cekap, urang tiasa teras nambihan sababaraha sayuran.

Kumaha cara ngadamel dadar dadar

Panggang omelet béas

Upami anjeun kedah nyiapkeun piring anu sakedik béda, maka pilih pikeun omelet béas anu dipanggang ieu. Leres, sabab urang ogé tiasa nganggo oven pikeun ngadamel piring sederhana sareng klasik resep ieu. Tuliskeun kumaha!

Bahan pikeun 4 jalma

  • 400 gr tina nasi asak
  • 200 gr bawang daun
  • 200 gr tina cabé
  • 300 gr tomat
  • huevos 4
  • 100 gr kéju
  • 1 séndok minyak
  • Uyah sareng oregano

Persiapan

Mimiti, kudu dicatet yén anjeun salawasna tiasa ngarobih cabé atanapi tomat pikeun tuna sakedik atanapi bahan sanés anu anjeun paling resep. Kitu cenah, urang preheat oven ka 170º. Urang rendang boh tomat, cabé sareng bawang. Kami nempatkeun aranjeunna dina wajan kalayan minyak anu sakedik pisan. Kami tinggalkeun aranjeunna sababaraha menit sareng angkat pikeun dicampur sareng sangu anu parantos asak. Pikeun campuran ieu kami nambihan ciwit uyah, rempah sapertos oregano sareng endog keok. Nalika sadayana saé campuran urang kedah tuang kana loyang, samemehna di minyak ku minyak saeutik. Kami bakal ngantep éta masak sakitar 25 menit. Tapi ati-ati, unggal oven béda, janten anjeun kedah parios yén bagian luhurna teguh terang yén éta parantos. Sakali urang nyabut tina ngahargaan, urang nempatkeun kéju dina éta. Hal anu pangsaéna pikeun ieu nyaéta irisan, tapi anjeun ogé tiasa nambihan kéju parut sakedik. Ngan ku panas anu dibéré tortilla béas kéju bakal ngalembereh. Nalika rada haneut, urang tiasa ngabareuhan waos.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, omélét béas mangrupikeun piring anu lengkep. Dina hiji sisi, éta mangrupikeun hal anu paling gampang dilakukeun. Hal anu bakal pikaresepeun pikeun déwasa boh barudak di bumi. Di sisi anu sanésna, éta dasar pikeun sanggup ngamangpaatkeun dahareun siga sangu anu urang titipkeun. Ngamangpaatkeun !.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

16 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Daniela dal farra cenahna

    Éta ogé tiasa dilakukeun ku pasta. Kuring ngadamel omelette pasta upami aya sésana saatos tuang siang, janten abdi moal kaleungitan!

  2.   batu rocio cenahna

    alus jarang tapi kuring bakal nyobian ogé kuring butuh resep masak

  3.   noelia cenahna

    Ieu mangrupikeun kahiji kalina kuring badé ngalaksanakeunana, kuring bakal ngawartosan upami

  4.   Loreto cenahna

    Hai Noelia,

    Hatur nuhun parantos maca kami sareng upami anjeun nyiapkeun, kami ngantosan pendapat anjeun.

    Wasalam

  5.   Micaela cenahna

    Hatur nuhun! Kuring tumaros dinten ayeuna sareng éta 😀 salam hébat

  6.   Diego cenahna

    Abdi nembé ngadamel ... Tapi kuring ngarobih sababaraha bahan ... Rikisiiiimooo Abdi resep sareng tamu abdi henteu tiasa bahagia ..

  7.   andreyna cenahna

    Aranjeunna katingali saé ka kuring jaajajajajajjajajajajajjajaaj ………………………………. 😀

  8.   andreyna cenahna

    Aranjeunna katingali saé ka kuring jaajajajajajjajajajajajjajaaj ………………………………. 😀

  9.   nganjang cenahna

    Kuring tetep geulis sareng sakedik Hellmans anu sampurna ...

  10.   Sareng anjeun terang cenahna

    Kuring ngan ukur badé nyiapkeun, tapi katingalina saé. : v

  11.   Bertha cenahna

    Ngan naon anu kuring pilari, kuring henteu terang kumaha ngadamel dadar dadar, dinten ieu kuring nyiapkeun éta teras kuring bakal nyaritakeun ngeunaan éta. Hatur nuhun pisan!!!

  12.   lilian cenahna

    Kuring ngan ukur ngadamel, nambihan peterseli sareng kéju, cobian

  13.   Marcelo cenahna

    Abdi parantos tuang dadar béas ti saprak alit. Indung kuring ngadamel béas kalayan potongan daging wortel, kadang kacang polong ... anjeun ogé tiasa nambihan sababaraha daun peterseli kanggo kabaran kana endog ... éta nikmat ...

  14.   Zulma cenahna

    Kamungkinan anu hadé pikeun ngadamel tortilla béas

  15.   luis gonzalo valverde cenahna

    Hatur nuhun pisan pikeun masihan kami salah sahiji alternatif pikeun ngamangpaatkeun sangu. Kuring ngamangpaatkeun kasempetan ieu pikeun ngucapkeun salam sareng salamet taun énggal. salam

  16.   Elida Éster cenahna

    Aranjeunna ngabantosan kuring pisan kusabab kuring asak langkung sangu coklat sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun salami rébuan jam.