Dada hayam organik sareng kacang héjo

Resep anu urang nampilkeun ayeuna kanggo dada hayam organik sareng kacang héjo Pikeun ngiringan. Mangrupikeun resep anu séhat pisan kusabab éta ngandung sayuran sareng sumbangan protéin anu ditawarkeun ku hayam pikeun urang. Dada hayam biasana bahan dasar, utamina dina diét atlit sareng jalma anu hoyong turun beurat tapi henteu kaleungitan massa otot. Hal anu saé pikeun hayam ieu, salian ti janten daging anu boro-boro masihan urang kalori (éta hampang pisan dina gajih) nyaéta 100% organik sareng kisaran bebas, anu kami pastikeun éta henteu acan kabeuki teuing tumuh gancang.

Éta resep anu saderhana pisan pikeun dilaksanakeun sakumaha anjeun bakal ningali di handap ieu sareng saeutik bahan anu diperyogikeun. Upami anjeun hoyong terang kumaha karasana kacang héjo anu raoseun, teraskeun bacaan di handap.

Dada hayam organik sareng kacang héjo
Dada hayam organik sareng kacang héjo anu kami tawarkeun ka anjeun ayeuna mangrupikeun resep anu saé pikeun anu diét ayeuna
Author:
Dapur: Spanyol
Jenis resép: Carne
Porsi: 1
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 3 keusikan payudara hayam organik (ukuran sedeng)
  • 300 gram kacang héjo
  • 2 bawang bodas bodas
  • ½ bawang
  • Cabé hideung
  • Bubuk bawang bodas bodas
  • Sal
  • Minyak Zaitun
Persiapan
  1. Dina wajan urang tambahkeun percikan minyak zaitun sareng panas. Nalika panas pisan urang tambihan dada hayam sareng urang ngajantenkeun aranjeunna bulak-balik, pikeun konsumén.
  2. Samentara éta, dina panci anu sanésna, tambahkeun deui girimis minyak zaitun sareng tumis bawang bodas bodas sareng bawang satengah ogé motong sadayana kana irisan ipis pisan. Nalika éta digoréng, tambahkeun kacang héjo sareng aduk sakedik. Kami nempatkeun dina panas sedeng sareng nambihan sakedik uyah, cabé hideung bubuk bawang bodas. Kami aduk deui sareng anggap éta dilakukeun pikeun sababaraha 15 menit dina panas sedeng.
  3. Sakali urang parantos duaan ngalakukeun, urang ngan ukur kedah piring sareng raos. Kauntungan Bon!
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 450

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   asdf cenahna

    Hayam garing sareng kacang garing. Naon anu parantos resep universitas tanpa pamanggih masak.