Dada hayam dieusian chorizo ​​sareng kéju dina saos

Eusian saeutik eusian ku chorizo ​​sareng kéju

nu steak hayam pisan serbaguna, sabab éta tiasa eusian naon anu urang paling resep. Kusabab kitu, kuring hoyong ngajantenkeun aranjeunna ngabeledug rasa Iberia ku chorrizo anu saé ti kota kuring. Ieu dieusian ku chorizo ​​sareng kéju ageung semi-kapok, mangrupikeun ngeunah anu lebur dina sungut anjeun.

Salaku tambahan, kusabab payudara biasana rada garing, kami ngiringan aranjeunna sareng saos kéju Italia pikeun masihan sentuhan terakhir rasa anu saé. Ieu bakal resep anu hadé pikeun salah sahiji dahar peuting romantis atanapi intim yén pasangan cinta, jadi perhatoskeun.

bahan

  • 6 eusian hayam hayam.
  • 1 sapotong chorizo.
  • 1/4 ngaganjel kéju semi-kapok.
  • Minyak Zaitun
  • Uyah.

keur sambel kéju:

  • 1 gelas susu
  • 1 bata krim.
  • 100 g kéju Italia.
  • Uyah.
  • Parsley.
  • Oregano.

Persiapan

Mimiti, urang kedah laut deui (keok ku mallet atanapi gulung) dada hayam diantawis kertas kulit. Ieu supados payudara langkung ipis pikeun masak langkung gancang sareng langkung ageung sahingga tiasa digulung tanpa kasusah.

Di sisi séjén, urang bakal motong chorizo ​​sareng kéju semi-kapok dina batang tina 1 cm pasagi. Salaku tambahan, urang bakal ngalaksanakeun éta sambel kéju. Jang ngalampahkeun ieu, nempatkeun susu sareng krim dina panci sareng ngantepkeun éta ngagolak dina panas anu kirang sababaraha menit. Teras, urang bakal nambihan kéju Italia anu dadu sareng aduk ku sababaraha batang kanggo putus sareng nyiptakeun saos krem. Ogé, kami bakal nambihan rempah-rempah.

Teras urang bakal ngeusian dada. Kami bakal nempatkeun éta dina permukaan anu rata sareng urang nempatkeun iteuk chorizo ​​sareng kéju iteuk teras dibungkus, diségél ku sapasang tusuk gigi.

Tungtungna, urang bakal nempatkeun gulung hayam dina wajan sareng girimis minyak zaitun sareng roti bakar aranjeunna dina sadaya sisi, supados aranjeunna bérés masak. Pikeun plating, tuang éta babarengan sareng saos kéju sakedik.

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Eusian saeutik eusian ku chorizo ​​sareng kéju

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 214

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Artysan cenahna

    Kumaha alusna aranjeunna kudu !!

  2.   koridor andres cenahna

    resep anu saé. Abdi resep, tapi kuring langkung saé nambihan cilantro sareng kangkung

    1.    Ale cenahna

      Nuhun andres! Anjeun ogé pikaresepeun ogé séhat pisan. Hatur nuhun pikeun nuturkeun kami !! 😀

  3.   luismj cenahna

    Saé pisan!!! Kuring nyitak pikeun nguji akhir minggu ieu, Nuhun Ale !!!

  4.   liddier cenahna

    Al anu saé Ale hal dasar dina jari anjeun tapi dina waktos anu sasarengan kombinasi anu sampurna pikeun nyenangkeun lelangit ku anu béda »

    Berkah "
    Sareng kuring ngantepkeun anjeun yén kuring bakal masak sababaraha gulungan ieu 😉