Croquettes kentang sareng bawang bodas sareng peterseli

Croquettes kentang sareng bawang bodas sareng peterseli,  enak tur krim. Sababaraha croquette anu anom sareng sepuh bakal resep pisan. Kami ogé tiasa nyiapkeun éta kanggo dianggo, kumargi iraha aya kentang asak atanapi kentang tumbuk, anjeun tiasa ngamangpaatkeun éta sareng nyiapkeun kroket kawas resep ieu anu kuring nempatkeun di handap.

Saha anu henteu resep kentang sareng croquettesabab urang ngagaduhan kado dina hiji. Ieu bakal dijantenkeun dasar tina sababaraha croquette kentang saderhana, ti dieu anjeun tiasa nambihan bahan anu anjeun resep sareng campur sareng kentang anu ditumbuk.

Hidangan saderhana pikeun nyiapkeun sadayana anu hoyong.

Croquettes kentang sareng bawang bodas sareng peterseli
Author:
Jenis resép: Napsu
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 500 gr. tina patatos
  • 2 séndok kéju parut anu anjeun paling resep
  • 3 séndok mantega
  • endog 1
  • 2 cengkéh bawang bodas
  • Sapotong peterseli
  • Sal
  • pimienta
  • Pikeun adonan:
  • huevos 2
  • Roti roti
  • Minyak pikeun kagorengan
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun croquettes kentang sareng bawang bodas sareng peterseli, mimitina urang mesék kentang, ngumbah sareng motong kana buah.
  2. Urang bakal masak aranjeunna dina pot sareng seueur cai sareng uyah.
  3. Sakali kentang asak, urang solokan na ogé sareng ngalirkeun deui kana masher sateuacan aranjeunna tiis.
  4. Lebetkeun kentang tumbuk kana mangkok, tambahkeun mantega, kéju parut, koneng endog, bawang bodas anu dicincang halus sareng peterseli anu dicincang sakedik, gaul sadayana.
  5. Urang bakal nempatkeun puree kana titik uyah sareng cabé. Urang ngantep adonan éta tiis.
  6. Urang nyiapkeun piring sareng endog anu diteunggeul, dina piring anu sanésna urang bakal nempatkeun sasar.
  7. Kami ngadamel bal kalayan kentang anu dihandap, urang ngantepkeun kana baki dugi ka aya sadayana.
  8. Kami nempatkeun wajan sareng seueur minyak dina panas sedeng.
  9. Urang bakal ngalirkeun bal heula ku endog teras ku breadcrumbs, urang bakal ngagorengna dina wajan dugi ka coklat emas.
  10. Kami nyandak aranjeunna kaluar sareng nempatkeun kana baki porsi.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.