Croquette hayam mini, tuangeun anu saé kanggo anu alit

Mini croquettes hayam homemade

Halo alus! Dinten ieu kuring nyungkeun resep tradisional ieu, sababaraha krokét hayam. Resep ieu idéal pikeun tiasa nyandak kauntungan tina daging anu urang titipkeun tina pot atanapi hayam bakar, sahingga ngahémat kami sababaraha euro dina karinjang balanja salajengna.

Ogé, minis ieu krokét hayam Aranjeunna sampurna pikeun anu leutik, sabab, sakumaha urang terang, aranjeunna resep tuang nganggo panangan alitna sorangan. Kusabab kitu, urang bakal jaya sareng tukang dahar saeutik ieu, henteu ngan ukur pikeun rasa tapi pikeun téksturna.

Ti 12 bulanBarudak parantos tiasa tuang sami sareng urang, janten tong sieun nyiapkeun resep ieu pikeun aranjeunna, aranjeunna bakal resep éta.

bahan

  • 1 dada hayam ageung.
  • 1 pél avecrem.
  • Cai.
  • 1 bawang ageung.
  • 3 séndok tepung.
  • Duduh hayam atanapi susu.
  • 1 endog.
  • Roti roti.
  • Minyak Zaitun

Persiapan

Sakumaha anu parantos Kuring béjakeun ka anjeun, resep ieu tiasa didamel ngamangpaatkeun naon waé sésa daging tina salah sahiji tuangeun daging anu urang ngadamel. Nanging, kuring parantos ngadamel éta ku dada anu kuring parantos beku.

Mimiti, urang bakal masak payu hayam sasarengan sareng pil avecrem dina pot sareng cai dina panas alit sakitar 20 mnt. Nalika éta janten tiis, kami bakal nyéépkeunana.

Sedengkeun payu lalaunan asak urang bakal rendang bawang. Ngegel ieu kedah alit pisan, supados murangkalih teu ngémutan ngahalangan nalika mamah atanapi ngaseuk aranjeunna. Upami anjeun henteu tiasa ngalakukeun éta sareng péso, anjeun ogé tiasa ngalaksanakeunana ku blopopop.

Salajengna, urang bakal nyandak dada hayam sareng urang ogé bakal motong na sakedik pisan. Kuring, khususna, biasana ngalakukeun éta sareng gunting dapur, tapi upami anjeun hoyong anjeun ogé tiasa motong na sareng panyawat.

Dina wajan, urang bakal nempatkeun girimis minyak zaitun anu saé sareng nambihan bawang. Nalika urang terang yén éta coklat emas, urang bakal nambihan hayam sareng gaul rata. Saatos sababaraha menit, urang bakal ngempelkeun tipung sareng diaduk saé pikeun masak. Teras, urang tambahkeun kaldu atanapi susu dina aliran alit, dugi ka urang tingali éta waktu. Upami urang leueur ku cairan, urang tiasa menerkeun deui ku nambihan tipung deui. Antepkeun tiis.

Tungtungna, urang bakal nyandak adonan sareng ngadamel bentuk khas tina croquette hayam, urang bakal ngaliwat kana endog sareng serbuk roti sareng urang bakal ngagoreng. Kuring miharep budak leutik anjeun resep pisan aranjeunna!

Inpormasi lengkep - Krokét kelenci buatan rumah

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.