Couscous sareng tomat sareng zaitun hideung

Couscous sareng tomat sareng zaitun hideung

Ieu salah sahiji resep gampang pikeun nyiapkeun Anu tiasa anjeun giliran nalika anjeun henteu resep masak. Anu couscous sareng tomat sareng zaitun hideung disiapkeun dina lima menit. Leres, anjeun leres maca. Resep anu kapaké pikeun usum panas ayeuna nalika anjeun henteu hoyong lebet ka dapur.

Omat ayeuna nuju usum. Dahar tomat anu saé henteu gampang pisan salami sésana dina sataun kitu urang kedah ngamangpaatkeun ayeuna yén éta gampang pikeun milarian aranjeunna di pasar. Salaku tambahan kana tomat, kuring parantos nambihan sakedik kéju mozzarella sareng sababaraha zaitun kana resep anu anjeun tiasa ganti ku bahan-bahan sanés.

Bahan-bahan naon anu anjeun pikahoyong? Pikeun sababaraha buah ara atanapi teri garing, contona. Tilasna bakal nambihan sentuhan anu amis kana campuran couscous sareng tomat sareng anu terakhir bakal nambihan sentuhan asin. Ogé, kuring ajak anjeun ngaraosan couscous kalayan rempah karesep anjeun.

Resepna

Couscous sareng tomat sareng zaitun hideung
Anu couscous sareng tomat sareng zaitun hideung anu urang siapkeun ayeuna pisan ngabantuan. Piring gancang pisan kanggo nyiapkeun, sampurna nalika teu aya waktos atanapi hoyong masak.
Author:
Jenis resép: kueh garing
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • ½ cangkir sarapan couscous
  • ½ gelas kaldu sayuran kanggo sarapan
  • Sal
  • Lada
  • Oregano
  • Minyak zaitun tambahan
  • 1 tomat asak
  • 10 zaitun hideung
  • 1 bal mozzarella
Persiapan
  1. Urang panaskeun cai sareng ciwit uyah, cabé sareng oregano. Nalika éta mimiti ngagolak, tambahkeun couscous, aduk, nutupan panci sareng mareuman panasna.
  2. Urang masak couscous salami 4 menit atanapi waktos anu ditetepkeun ku pabrik.
  3. Teras we nambihan séndok téh minyak sareng urang ngantepkeun ku urang ngagaduhan bijil.
  4. Kami ngabagi couscous dina dua piring sareng urang nutupan ku keureut tomat ipis.
  5. Teras urang tambahkeun zaitun sareng kéju dicincang.
  6. Urang usum, usum ku girimis minyak sareng nikmati couscous ieu sareng tomat sareng zaitun hideung.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.