Kue wijen, pikeun soré baking kulawarga

Cookies wijen

Dimana kuring cicing, tiis parantos sumping, hujan, soré di bumi roti muih sareng cookies. Abdi resep waktos ayeuna! Pikeun ngamimitian dinten anu tiis, kuring parantos mutuskeun nyandak cookies ieu wijen anu saderhana pisan anu teras-terasan digjaya di bumi, rasa na sengit, idéal pikeun ngiringan sagelas susu anu alus sareng nyusut handapeun simbut.

Kuring ngarti yén di Spanyol siki wijén henteu biasana dijual dipanggang, janten dina akhir resép kuring bakal nyaritakeun kumaha anjeun tiasa roti éta di bumi, éta gampang pisan sareng dilakukeun ngan sababaraha menit. Sareng tanpa ngobrol deui, kuring ngantepkeun anjeun resep. Nikmati terasrasakeun diri!

bahan

  • 50 gr wijen panggang (30 gr bakal dianggo ditumbuk sareng sésana 20 gr bakal dianggo ngahias)
  • 240 g mentega
  • 100 gr gula
  • 240 gr tipung

Ngubaran

Di hiji sisi, hancur 30 gram siki wijén dugi janten bubuk, anjeun tiasa nganggo panyawat éta. Di sisi anu sanésna, damel mentega dugi ka konsistén sami sareng krim. Tambahkeun gula sareng sambel pageuh (upami anjeun ngagaduhan batang listrik, langkung saé) dugi ka kénging krim lemes. Tambahkeun tipung sareng bubuk wijén, sambel deui dugi ka sadayana bahanna diintegrasikeun saé.

Gulung kana bal saukuran kenari sareng tempatna dina loyang anu ditutupan ku kertas parchment, saé silih pisahkeun. Ngahias ku siki wijen anu anjeun simpen sareng dipanggang salami 20 menit dina 180ºC. Hayu tiis dina rak kawat sateuacan dilayanan.

catetan

Upami anjeun henteu mendakan wijén anu parantos dipanggang, anjeun tiasa ninggang di bumi. Anjeun ngan saukur kedah nganggo wajan tanpa minyak, tambahkeun siki wijén pikeun nutupan sakumna permukaan sareng roti bakar pikeun sababaraha menit, ati-ati henteu kaduruk kusabab rasa na bakal karasa pisan.

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Cookies wijen

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 196

kategori

Pastry

Dunia Santiago

Abdi mangrupikeun teknisi pendidikan murangkalih, kuring parantos kalibet dina dunya nyerat ti saprak 2009 sareng kuring nembé janten indung. Abdi resep pisan masak, ... Tingali profil>

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.