Crackers sisikian sakabeh kalawan wijen pikeun snack atawa sarapan

Crackers gandum sakabeh kalawan wijen

Naha anjeun resep baking cookies waktos taun ieu sapertos kuring? Abdi leres-leres mikaresep dinten-dinten anu paling pikaresepeun sapertos kieu, anu mana kuring sakedik ngarasa hoyong kaluar bumi. Kusabab salian ngamangpaatkeun cookies anu saé, bumi janten haneut sareng pinuh ku aroma. Ku sabab kitu waé kuring ajak anjeun nyobian cookies gandum ieu kalayan wijen.

Cookies ieu mangrupikeun dasar anu sampurna pikeun ngalengkepan sarapan sareng jajanan. Aranjeunna gaduh exterior garing anu kuring resep pribadi sareng anu ngajak pola ribbed sapertos anu kuring gambarkeun. Upami anjeun teu gaduh nanaon pikeun ngalakukeunana, anjeun tiasa ngalakukeun anu sami sareng garpu atanapi ngan saukur hilap!

Éta pisan gampang nyieun, malah pikeun jalma anu geus pernah nyieun cookies sateuacan. Ayeuna, mimitina kudu nyieun adonan lajeng baking eta, jadi ulah ngaharepkeun aranjeunna siap dina 10 menit. Éta ogé moal nyandak anjeun langkung lami, sigana sakitar 30 menit. Coba aranjeunna!

Resepna

Crackers gandum sakabeh kalawan wijen
Sakabeh cookies gandum jeung wijen nu urang nyiapkeun kiwari idéal pikeun snack atawa sarapan jeung kopi atawa sagelas susu. Coba aranjeunna!

Author:
Jenis resép: Dessert

Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 

bahan
  • 175g tipung gandum sakabeh
  • 110 g. mentega dina suhu kamar.
  • 75 g. gula beureum
  • 20 g. tina madu
  • 1 siki sesam
  • ciwit uyah
  • A ciwit kayu manis

Persiapan
  1. Dina mangkok urang nyampur sakabeh tipung gandum, gula beureum, siki wijen ditumbuk, uyah jeung kayu manis.
  2. Saatos urang tambahkeun mantega kubus jeung madu jeung campur heula jeung sendok jeung ahirna jeung leungeun anjeun nepi ka ngabentuk bal.
  3. Urang mungkus bal dina bungkus plastik jeung urang candak kana kulkas sajam.
  4. Sanggeus waktu, urang nyandak kaluar tina kulkas na urang preheat oven ka 180ºC.
  5. Urang manteng adonan antara dua kertas baking jeung bentuk cookies jeung kapang atawa cookie cutter, nempatkeun eta dina baki baking dijejeran ku kertas salaku urang nyieun eta.
  6. Urang candak kana oven jeung masak pikeun 12 menit atawa nepi ka emas.
  7. Lajeng, urang nyandak kaluar tina oven na urang ngantep tiis dina baki salila 15 menit saméméh mindahkeun kana rak.
  8. Urang ngarasakeun aranjeunna dina snack atawa sarapan jeung kopi atawa sagelas susu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.