Jeruk sareng coklat chip cookies

Cookies jeruk kalayan chip coklat, resep idéal pikeun nyiapkeun sakedik. Sababaraha cookies saderhana pikeun nyiapkeun camilan atanapi kanggo sasarap.

Cookies anu juicy, lembut sareng bahan anu saé pisan sapertos jeruk, cookies anu séhat. Jeruk mangrupikeun kombinasi anu sampurna sareng coklat, éta sababna cookies ieu saé pisan.

Jeruk sareng coklat chip cookies
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 100 ml. jus jeruk
  • Mesek tina jeruk
  • endog 1
  • 180 gr. Tina tipung
  • & 0 gr. mentega dina suhu kamar
  • 70 gr. tina gula
  • 1 ciwit uyah
  • Ragi 1 séndok téh
  • Kiripik coklat
Persiapan
  1. Kanggo nyiapkeun cookies jeruk nganggo chip coklat, urang mimiti ayak tipung sareng ragi.
  2. Dina mangkok kami nempatkeun mentega dina suhu kamar atanapi lemes pisan sasarengan sareng gula, gaul saé dugi campuran parantos diintegrasikeun sareng aya krim.
  3. Teras we nambihan endog, gaul sareng ngahijikeunna ogé.
  4. Urang ngilu jeruk sareng nambihan kana mangkok sasarengan sareng mentega sareng gula, urang gaul. Kalayan jeruk anu sami urang sari jusna sakitar 100 ml. upami teu aya jumlahna, jeruk sanésna dianggo.
  5. Kami nambihan jus kana mangkok sasarengan sareng campuran cookies, urang campur aduk sadayana.
  6. Urang bakal nambihan tipung sakedik sakedik kana adonan sareng campuran, dugi tipung saé dilebetkeun. Tambahkeun ciwit uyah sareng chip coklat kana adonan. Urang cabut.
  7. Kami ngawangun bal sareng ngantepkeun kana kulkas salami sajam kanggo istirahat.
  8. Kami ngahurungkeun oven kana 180ºC, kalayan panas luhur sareng ka handap, urang nyandak baki pembakaran, kami bakal nempatkeun lambaran kertas sayuran.
  9. Kami nyandak adonan tina kulkas, candak bal teras lebetkeun kana baki sareng waluh sakedik ku panangan.
  10. Urang lebetkeun kana oven, urang ngantepkeun 12-15 menit atanapi dugi ka emas, urang bakal ati-ati, sakali aranjeunna nyandak warna urang ngaleupaskeun.
  11. Hayu tiis sareng ngalayanan.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.