Cookies almond bébas gluten

Cookies almond bébas gluten

Upami anjeun kaserang alergi atanapi kasabaran gluten sareng / atanapi laktosa, anjeun tiasa ngaraosan cookies ieu sapertos anu kuring gaduh. Tilu bahan saderhana dianggo pikeun ngawangun cookies anu saé ieu: almond, gula sareng endog. Basajan, leres?

Aranjeunna mirip pisan sareng "Caprichos de Santiago", godaan anu matak anjeun henteu kedah sono nyobian di Santiago de Compostela. Persiapanana saderhana sareng hasilna sababaraha cookies almond ku hawa, ngeunah pisan raos dina dosis alit, upami anjeun tiasa nolak!

bahan

Ngajantenkeun 20 cookies

  • 2 gelas tipung almond
  • 1 gelas gula beureum
  • 1/2 cangkir almond dicincang
  • 2 endog bodas
  • 1 séndok ekstrak vanili
  • 1 / 2 séndok téh uyah
  • 1/2 séndok téh kayu manis

Ngubaran

Kami nyampur sadaya bahan dina mangkok nganggo garpu kai atanapi séndok.

Kami ngabentuk bal sareng adonan teras disimpen dina baki anu ditutup sareng kertas wax, rata rata sakedik.

Urang bakar 15-20 menit dina 180ºC, dugi ka coklat enteng.

Hayu tiis dina baki salami 10 menit teras ngalihkeun cookies kana rak kanggo ngabéréskeun pendinginan.

Cookies almond bébas gluten

catetan

Anjeun tiasa maénkeun pikeun ngagabungkeun almond sareng kacang-kacangan anu sanés. Abdi henteu acan nyobian tapi bakal.

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Cookies almond bébas gluten

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 480

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Salome avila cenahna

    Hai, kuring kedah terang upami pikeun resep ieu kuring tiasa nganggo gaganti gula salaku pemanis sareng sabaraha kuring peryogi.

    Gracias

  2.   Mariangeles * cenahna

    Sigana teu mungkin kuring tiasa ngadamel cookies Almond tanpa mantega atanapi minyak, naha anjeun parantos hilap kana bumbu ieu ???? Hatur nuhun