Coleslaw kalori handap

salad kol

Désémber anu dipihormat, éta mangrupikeun kasenangan anu nyata pikeun ngaraosan anjeun pisan sareng sacara caloris. Kalayan aftertaste tina nougat sareng marzipan masih dina lalangit, kuring béjakeun ka anjeun  NINGALI MANEH TEU dugi ka taun payun. Ayeuna toél NANGGALKEUN KECAP  pikeun meunangkeun deui harkat (dina sumanget sareng inohong) sareng ngalakukeun éta tanpa cimata sareng seuri dina sungut sareng lambung. Kusabab kitu, ti Januari dugi ka April kuring bakal nawiskeun ka sadaya pamiarsa lasrecetascocina.com resep handap 300 kaloris. Sadayana pinuh énergi sareng rasa. Anu mimiti taun 2016 ieu nyaéta ieu coleslaw kalori handap. Ngeunah

Coleslaw kalori handap
Porsi: 1
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
Salsa
  • 2 séndok susu skim
  • 2 séndok ageung saos cahaya
  • 2 séndok cuka apel
  • 2 séndok jus lemon anu anyar diperes
  • ½ séndok Dijon mustard
  • 1 ciwit Lada Hideung
  • 1 ciwit uyah
urang mana, salat
  • Kubis: 100 g
  • - Apel emas: 100 g
  • - Bawang bodas: 30 g
  • - Wortel: 75 g
Persiapan
Pinuh ku saos
  1. Dina gelas, urang nyampur susu sareng sababaraha tetes jeruk nipis. Entong panik! Tujuanana nyaéta pikeun motong susu, sahingga ngahontal tékstur anu sami sareng yogurt.
  2. Tambahkeun cuka, Ligeresa sareng mustari anu dituduhkeun sareng gaul saé sareng séndok téh.
  3. Hayu deui éta dina kulkas.
  4. Urang motong bahan salad kana strip julienne anu saé pisan. Bahan-bahanna kedah dibagi kana strip ipis.
  5. Sakali kol, bawang, wortel sareng sapi diteureuy kana strip, urang nyampur sadaya tuangeun dina mangkok sareng nambihan saos.
  6. Ngarasakeun sakumaha dipikahoyongna kusabab resep ieu ngan ukur 160 kalori.
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 160

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Marycarmen espindola cenahna

    Halo!! Dupi anjeun ngawartosan naon saos lampu anu anjeun carioskeun dina resep? Hatur nuhun.