Coklat mousse cake, hiji dessert irresistible

Kue coklat mousse

Saha anu tiasa nolak kueh ieu? Kuring nyobian éta dina ulang taun sareng teu tiasa ngabantosan milarian anu sami pikeun perayaan anu bakal datang. Sareng ieu cake coklat mousse Kalayan palapis coklat éta ngagaduhan tékstur anu lembut, rasa anu sengit sareng tiis sareng saé dina usum panas.

Anjeun teu kedah oven pikeun masak sareng anjeun tiasa nyiapkeun dinten sateuacanna, Dua kauntungan pikeun kuring. Sareng Nyiapkeun ménu pikeun perayaan pikeun sajumlah jalma anu saé pisan sareng éta salawasna saé pikeun tiasa ngantunkeun anu siap sateuacanna, saur anjeun henteu?

Ngalakukeunana saderhana pisan; Anjeun ngan perlu dasar ladyfingers well-dipencet sarta a krim coklat nu anjeun bakal kudu meunang satengah belasan bahan, sakabéh éta pikeun dijual di supermarket mana wae. Naha anjeun henteu hoyong nyobian?

Resepna

Coklat mousse cake, hiji dessert irresistible
Kue coklat mousse ieu sampurna pikeun usum panas. Ieu lemes, hipu tapi kalawan rasa sengit sarta tiis. Salaku tambahan, anjeun henteu peryogi oven pikeun masak.

Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 8

Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 

bahan
  • Kue bolu Ladybug pikeun dasarna
  • 200 g. susu atanapi coklat poék
  • 100 g. tina gula
  • 400 ml. sebatan krim
  • 3 endog bodas
  • 6 lambar gelatin
Kanggo liputan
  • 75g. tina coklat poék.
  • 75 g. krim sebat
  • 15 g. tina mantega.

Persiapan
  1. Urang hidrat gelatin dina cai salila 10 menit.
  2. Urang baris dinding kapang (26 × 18 atawa sarimbag) kalawan kertas asétat na kuring nempatkeun eta kalawan kertas baking.
  3. Teras urang nempatkeun muih dina dasarna tina kapang removable ogé glued na flattening aranjeunna ku kituna aya dasar padet tur datar. Teras we cagar dina kulkas.
  4. Para nyiapkeun mousse nu, urang mecut krim dina hiji sisi jeung satengah gula. Jeung di sisi séjén, nu bodas endog jeung satengah séjén gula.
  5. Teras urang lebur cikopi Bain-marie.
  6. Sakali dilebur urang cabut tina panas jeung Urang nyampur jeung gelatin ditiriskeun nepi ka leyur sampurna tur terpadu.
  7. Saatos urang campur coklat kalawan bodas dikocok kalawan gerakan enveloping, mastikeun yén coklat teu panas tapi haneut.
  8. Sakali parantos, Urang ogé nambahkeun krim dikocok campur ogé kalawan gerakan enveloping.
  9. Urang sacara saksama nempatkeun campuran dina dasar jajan, rarata permukaan kalayan spatula sareng ngantepkeun sahenteuna sahenteunas 5 jam dina kulkas supaya susunan jeung compacts.
  10. Saatos urang nyiapkeun sinyalna. Jang ngalampahkeun ieu, kulub krim dina panci jeung tuang kana mangkok nu urang nempatkeun coklat dicincang. Urang nambahkeun mentega pikeun nambahkeun caang jeung softness sarta ngantep sagalana ngalembereh. Jadi enya, urang nyampur.
  11. Simkuring nyandak jajan kaluar tina kulkas na urang manjangkeun cakupan sakumna permukaan.
  12. Urang freeze jajan salila 24 jam lajeng urang unmold ku nyoplokkeun asétat.
  13. Urang ngarasakeun telat coklat mousse tiis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.