Oatmeal, almond jeung coklat mug cake pikeun sarapan

Oatmeal, almond jeung coklat mug cake pikeun sarapan

Henteu terang kedah sarapan naon énjing? Upami anjeun henteu terang naon anu kedah didamel pikeun sarapan tapi anjeun hoyong janten anu khusus, luar biasa di bumi, nyiapkeun ieu. cup cake oatmeal, almond jeung coklat nu resep kuring babagi kiwari. Ieu mangrupikeun jajan anu saderhana pisan pikeun nyiapkeun sareng nikmat!

Mangkok sareng sababaraha batang pikeun nyampur 6 bahan na, anjeun henteu peryogi langkung seueur pikeun nyiapkeun kueh ieu anu anjeun tiasa masak ku kituna ngan 3 menit dina microwave nu. Éta saé henteu kedah ngaktipkeun alat-alat sanés? Ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun sarapan anu peryogi sakedik waktos sareng usaha anjeun.

Naha anjeun wani nyobian? Kuring yakin yén daptar sareng bahan bakal ngayakinkeun anjeun upami henteu. inuman almond, pisang, chip coklat poék, almond jeung krim kakao… sareng teu aya tambahan gula! Abdi henteu kedah nambihanana. Ayeuna upami anjeun resep hal-hal anu amis pisan, anjeun panginten bakal sono hiji séndok téh gula.

Resepna

Oatmeal, almond jeung coklat mug cake pikeun sarapan
Kue Mug Coklat Almond Oatmeal Ieu mangrupikeun saréat sabtu minggu anu saé pikeun sarapan. Uji! Butuh waktu 5 menit pikeun ngalakukeunana dina gelombang mikro.
Author:
Jenis resép: Desayuno
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 endog L
  • 55 g. oatmeal
  • ½ séndok téh bubuk bubuk
  • Ciwit kayu manis
  • 125 ml. inuman almond
  • ½ cau mashed badag
  • 1 sakeupeul coklat chip
  • 1 séndok almond jeung krim kakao
Persiapan
  1. Urang ngéléhkeun endog dina mangkok jeung sakali rengse urang ngasupkeun oatmeal, ragi kimiawi, kayu manis, inuman sayur jeung mix nepi ka terpadu.
  2. Teras tambahkeun plantain jeung chip coklat jeung mix deui.
  3. Ku kituna, boh urang ninggalkeun adonan dina mangkok sarua, atawa urang bagikeun kana dua gelas nyokot kana akun nu adonan teu dua per tilu dina jangkungna wadahna.
  4. Kami nyandak kana gelombang mikro sarta kami masak di 800W. Upami anjeun parantos ngabagi adonan kana dua cangkir, éta bakal cekap pikeun anjeun masak masing-masing nyalira salami 160 detik. Upami anjeun parantos ngantepkeun sadayana adonan dina mangkok, anjeun kedah masihan waktos sakedik deui. Kahiji kalina bakal trial and error.
  5. Sakali jajan geus curdled tapi lembut, Sprinkle kalawan krim almond jeung koko sarta ngarasakeun lukewarm.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.