Coba ieu teken zucchini dipanggang nikmat

Panggang zucchini iteuk

Di bumi urang kéngingkeun seueur zucchini dina usum. Urang nyiapkeun krim ieu, Kancing gurih sareng jajanan sapertos anu kuring usulkeun ayeuna: teken zucchini dipanggang. A resep pisan basajan dahar zucchini ku cara nu sejen dipirig ku saos favorit Anjeun.

Saos naon anu anjeun badé ngiringan zucchini sticks ieu? duanana hiji saos tomat homemade kayaning saos yogurt kalawan bawang bodas jeung lemon pas sampurna dina resep ieu, tapi pasti anjeun bisa mikir sejen pikeun ngalengkepan proposal ieu.

Tepung, breadcrumbs, kéju sarta rempah mangrupakeun konci pikeun masak iteuk ieu. Bawang bodas, oregano, paprika sareng kari mangrupikeun karesep kuring, tapi anjeun tiasa adaptasi resep kana anu paling anjeun resep atanapi aya di goah anjeun. Anu penting di dieu nyaéta anjeun nyobian aranjeunna sareng mendakan iringan anu saé pikeun daging sareng lauk.

Resepna

Coba ieu teken zucchini dipanggang
Pilari snack sehat? Coba teken zucchini dipanggang ieu sareng salah sahiji saos karesep anjeun.
Author:
Jenis resép: Napsu
Porsi: 3
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 zucchini
  • huevos 2
  • 4 séndok tepung
  • 2 séndok roti bakar
  • 1 séndok bubuk kéju
  • 1 séndok bubuk bawang bodas
  • ½ séndok téh paprika
  • ½ séndok kari
  • ½ séndok téh oregano
  • Uyah sareng cabe hideung rasa
Persiapan
  1. Kami preheat oven ka 220ºC.
  2. Urang motong zucchini dina canes kandel 1 séntiméter, kira-kira.
  3. Urang ngéléhkeun endog dina mangkok jeung di sejen urang campur sésana bahan pikeun nyiapkeun adonan.
  4. Sanggeus rengse, lulus iteuk ku endog heula sareng kanggo campuran saatosna.
  5. Salaku urang ngalakukeun, nu nempatkeun dina baki oven.
  6. Urang tungtungna meunang aranjeunna dipanggang pikeun 15-20 menit.
  7. Urang ngalayanan zucchini teken panas kalayan saos favorit urang.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.