Babi chops kalawan krim leek

Babi chops dina leeks ngaduruk

Seueur urang parantos ngamimitian mikirkeun kamungkinan resep keur libur Natal. Sarta meureun urang geus teu sangka ieu chops babi di krim leek salaku hiji, tapi naha henteu? Ngarobah chops babi pikeun chops domba bisa jadi rada salametan a.

Rendang, sacara umum, condong rada garing, naha éta karasaeun saé ngagabungkeun aranjeunna sareng hiasan sapertos kieu anu masihan aranjeunna. nyadiakeun juiciness na creaminess. Jeung hal pangalusna, tanpa complicating kahirupan urang teuing, éta libur téh, luhureun sakabeh, bisa dinikmati.

Krim leek Aya ogé bawang, kombinasi sampurna pikeun marengan daging. Sareng teu kedah langkung seueur ngahias, sabab krim ngajadikeun éta keusikan. Jumlah krim nu urang ngajukeun kiwari cukup salaku hiji iringan nepi ka 6 jalma. Émut ieu nalika ngitung!

Resepna

Babi chops kalawan krim leek
Babi chops dina krim leek mangrupakeun proposal nu bisa adaptasi jeung tabel pihak kalawan parobahan leutik. Kéngingkeun peunteun anu saé!

Author:
Jenis resép: Carnes
Porsi: 3-4

Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 

bahan
  • 4-6 babi chops
  • cebollas 2
  • 1 leek
  • ¼ liter krim masak
  • Sal
  • Cabé hideung
  • Minyak zaitun parawan

Persiapan
  1. Urang mesek bawang jeung urang rendang di julienne. Sanggeus éta, urang nyeuseuh leek jeung rendang ku cara nu sami.
  2. Lajeng nambahkeun hiji séndok minyak zaitun ka pan frying jeung urang lalaunan poach sayuran ieu salila kira 10 menit.
  3. Samentara éta, urang preheat oven ka 200ºC.
  4. Saatos 10 menit, nambahkeun krim Tambahkeun campuran bawang jeung leek, usum generously kalawan uyah jeung cabé jeung masak sakabeh pikeun sababaraha menit deui.
  5. Salajengna, urang nempatkeun krim leek dina mangkok jeung ngatur chops asin di luhur eta.
  6. Urang candak kana oven jeung masak pikeun 8 menit ambéh daging asak.
  7. Saatos urang balikkeun chops sarta kami ngadagoan aranjeunna nepi ka rengse masak, raises hawa saeutik dina tungtungna lamun urang hoyong aranjeunna nyandak kana warna emas.
  8. Sakali aranjeunna rengse, urang nyandak piring kaluar tina oven, Kade ulah kaduruk sorangan, sarta kami nyandak chops babi dina krim leek langsung kana méja.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.