Celiacs: gnocchi bit bébas gluten

Kami bakal nyiapkeun resep bébas gluten saderhana pikeun sadayana anu kaserang panyakit celiac pikeun ngaraosan éta salaku piring utama sareng ngiringan nganggo saos anu béda atanapi minyak zaitun parawan tambahan.

bahan:

500 gram bit
100 gram tepung jagong
100 gram kéju parut tanpa ketan
50 gram mantega
endog 1
Uyah, cabé sareng pala, raoseun

Persiapan:

Mesek sareng potong bit janten sakumpulan sareng didihkeun. Teras solokan aranjeunna sareng ngadamel puri. Hayu tiis pikeun sababaraha menit, tambahkeun aci jagong, endog, mantega sareng kéju parut sakedik sareng usum secukupnya. Campur persiapanna kalayan saé sareng nyiapkeun gnocchi ku cara anu biasa.

Tungtungna, masak aranjeunna dina pot sareng cai ngagolak sareng ciwit uyah sareng nalika naék kana permukaan, solokan sareng porsi porsi dibarengan ku saos anu dipilih.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.