És krim cau sareng coklat

És krim cau sareng coklat

Ngadamel a icecream homemade éta tiasa leres pisan. Di bumi kami nganggo resep ieu pikeun pisang sareng coklat és krim seueur nalika anjeun nyobian éta anjeun bakal ngartos naha. Tékstur na lemes sareng krim pisan sareng raos na kuat; sampurna pikeun ngarengsekeun tuangeun atanapi janten cemilan.

Dua bahan Sareng alat aduk sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel És Krim Pisang Coklat ieu - ngan ukur 2! Pisang dicincang sateuacana sareng koko murni. Upami cau parantos asak pikeun beku, anjeun henteu kedah nambihan gula kanggo kéngingkeun és krim anu amis.

Di bumi kami ngamangpaatkeun katirisan pisang anu mimiti ngagaduhan daérah coklat sareng teu aya anu resep tuang nyalira. Éta cara anu saé pikeun ngaluarkeunnana. Anjeun tiasa ogé ngagunakeunana pikeun nyiptakeun cookies oatmeal cau. Intina nyaéta, tong miceun nanaon! Naha anjeun wani nyiapkeun és krim ieu?

Resepna

És krim cau sareng coklat
És krim cau sareng coklat ieu didamel ngan ukur 2 bahan sareng bebas gula. Naha anjeun wani nyobian?
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 190 g. beku diiris beku
  • 25 g. koko murni
Persiapan
  1. Candak cau kaluar tina beku sareng ngantepkeun tiis 10 menit.
  2. Teras, tempatkeun cau sareng koko dina sagelas adun sareng damel ka campuran lemes, krim.
  3. Hidangkeun és krim cau seger sareng sababaraha chip coklat atanapi remah cookie.

 

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.