Cannelloni dieusian ku daging sareng tomat buatan imah

Daging kanelloni sareng tomat

Jieun cannelloni atanapi lasagna di bumi kanggo tuang kadang rada sesah, tapi upami urang aya ideu ujug dina sirah sareng bahan anu diperyogikeun urang tiasa ngadamel piring anu lezat sareng pasta ieu gancang pisan sareng gampang. Ieu anu kajantenan kuring ayeuna nganggo séillos ieu tapi daging cannelloni anu lezat.

Salaku tambahan, jenis pasta ieu, anu dieusian, sok janten piring unik dimana urang tiasa pinuh nyugemakeun diri sareng, sabab henteu ngandung bahan langka, éta tiasa janten resep pikeun sakulawarga, komo pikeun barudak leutik anu resep pasta.

bahan

  • 300 g daging cincang (daging babi, sapi, sareng sajabana)
  • 12 lambar cannelloni.
  • 1 bawang satengah.
  • 2 cengkéh bawang bodas
  • 3-4 tomat beureum.
  • 2 séndok tomat goreng.
  • Kéju parut.
  • Uyah.
  • Thyme.
  • Oregano.
  • Minyak Zaitun

Persiapan

Mimiti, urang bakal nyandak mangkok ageung sareng ngeusi cai keran panas sareng ngenalkeun cadar cannelloni diawalan. Kami bakal ngantep éta ngaleos sakitar 20 menit.

Maka kami bakal nyiapkeun lapis. Jang ngalampahkeun ieu, urang bakal motong dua cengkéh bawang bodas alit pisan sareng satengah bawang sareng ngagorengna dina panci alit sareng tukang minyak zaitun anu saé. Nalika éta diacar, urang bakal nambihan daging cincang sareng aduk pikeun nyampur rasa. Nalika dagingna asak, urang bakal nambihan rempah sareng tomat anu digoréng, diaduk deui sareng simpen.

Di sisi anu sanésna, dina waktos anu sami dagingna diasakan pikeun dieusian, urang bakal ngadamel saos tomat homemade. Jang ngalampahkeun ieu, urang bakal rendang sakabeh bawang sareng tomat sakedik sareng ngagoreng aranjeunna dina panci kalayan minyak zaitun. Tambahkeun uyah sareng sakedik gula kanggo ngatasi kaasaman tomat sareng ngantep éta masak sakitar 10 menit. Naksir.

Tungtungna, urang bakalan solokan cannelloni dina lawon beresih sareng eusian daging asak, maka kami bakal nambihan saos tomat homemade di luhur sareng kiju parut sakedik. Urang bakal nempatkeun kana oven sababaraha 10 menit pikeun gratin.

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Daging kanelloni sareng tomat

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 258

kategori

Resep Daging, Sambel

Ale Jiménez

Kuring resep pisan masak ti saprak budak, ayeuna kuring bakti pikeun nyieun resep kuring sorangan sareng ningkatkeun sagala rupa anu kuring parantos pelajari salami sababaraha taun, ... Tingali profil>

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.