Jempé bonténg lada

bonténg

halo #zampabloggers!

Kami teraskeun sacara khusus Biaya Januari, salah sahiji anu urang keukeuh nepi ka angkat deui bentuk urang tibatan ngagulung ka handap. Kuring janji ka anjeun yén dugi ka April 2016 ieu yén kami nembé ngaluarkeun, kuring bakal bagikeun ka anjeun resep sareng tip gampang sareng pikaresepeun pikeun dirobih Kabiasaan Dahar tanpa maot tina jijik sareng bosen dina usaha. Dinten ieu kuring nyandak anjeun snack kalayan touch aheng anu tangtu, disarankeun pisan pikeun anu resep ka Dahareun Asia. Anu ieu camilan bonténg lada éta sampurna cocog pikeun starter, piring tunggal atanapi tuang siang ringan.

Naon manpaatna gabung sareng klub bonténg?

El bonténg mangrupikeun sayuran kalori anu handap kalayan perséntase cai anu luhur. ¿Naon maksad anjeun? Nya, éta mangrupikeun tuangeun anu sampurna pikeun dilebetkeun kana diét jalma anu hoyong / kedah kaleungitan beurat. Salaku tambahan, éta ngagaduhan kandungan serat anu luhur pisan, anu ngabantosan urang ngatur pangaturan peujit (aduh aduh)

Babaturan urang bonténg nyayogikeun urang sajumlah ageung vitamin (vitamin A, B sareng C anu nyayogikeun énergi sareng ngabantosan sistim imun mangrupikeun salah sahijina). Penting pikeun diinget yén CUCUMBER TEU SIRU! Kulit na ngandung 12% vitamin C anu kedah dikonsumsi unggal dinten. Janten kirang pil ubar hérbal sareng langkung bonténg dina kahirupan anjeun. 

 

Jempé bonténg lada
Teu aya klub anu langkung nguntungkeun pikeun kaséhatan tibatan tina bonténg, sayuran sayuran anu ngandung sipat kaséhatan anu nguntungkeun. Kalayan camilan bonténg lada ieu kami masihan anjeun resep anu séhat, lada sareng sampurna pikeun diet turun beurat.
Author:
Dapur: Modern
Jenis resép: Salat
Porsi: 3
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2-3 bonténg
  • 1 cabé
  • 1 jeruk nipis
  • 1 pahat katumbiri
  • chive
  • Minyak wijen
  • Sal
Persiapan
  1. Kami nyeuseuh sakumna bonténg TANPA NGABÉBELNA
  2. Kami rendang sadaya bahan sareng gaul kana mangkok.
  3. Usum ku satengah jeruk nipis sareng 2 séndok minyak wijén.
  4. Usum raoseun
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 110

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.