Lampu fajitas, ngamimitian taun séhat

Fajitas

Halo! Dinten ieu kuring nyandak anjeun hiji resep entéh sahingga urang ngamimitian taun séhat. Kaseueuran jalma, nalika aranjeunna nyéépkeun liburan Natal, mimiti ngadamel sababaraha kabiasaan séhat pikeun tetep séhat sareng pas sapanjang taun.

Sababaraha urang, aranjeunna ngamimitian taun énggal ngadahar tuangeun anu séhat sareng nuturkeun diet anu aya hubunganana sareng olahraga. Janten, aranjeunna lebet ka gim, lirén ngaroko, masihan kelas jogét, aérobik, tempur lengkep, jst.

Kusabab kitu, dinten ieu kuring masihan anjeun resep anu séhat pisan sahingga anjeun tiasa ngamimitian taun 2013 ieu sareng pola makan anu séhat anu ngandung gizi. Éta ngeunaan lampu fajitas, boneka dina hal ieu sareng hayam, jagong, kalkun sareng kéju semi-kalori rendah kalori.

bahan

  • 2 dada hayam.
  • York ham.
  • Hampang kéju semi-diubaran.
  • Jagong.
  • Muih Méksiko.
  • Minyak Zaitun
  • Uyah.
  • Lada.
  • Thyme.
  • Anggur bodas kanggo masak.
  • Jus jeruk nipis.

Persiapan

Hal kahiji anu urang kedah siapkeun nyaéta hayam. Pikeun ngalakukeun ieu, urang bakal motong ieu kana strip atanapi dadu. Maka kami bakal bumbu sareng naburkeun deui ku jeruk nipis. Engké, urang bakal nempatkeun kana wajan sareng sakedik minyak zaitun sareng tumis. Nalika éta sakedik emas, urang tambahkeun girimis anggur bodas sareng sakedik tim. Kami bakal ngantep éta masak sakitar 10 mnt.

Nalika hayam nuju damel, urang bakal motong bahan sanésna kana batu leutik sahingga urang tiasa nutup fajita ogé.

Ngeusian fajitas

Sakali kuring parantos ngadamel hayam, urang bakal nyandak kaluar tina wajan tanpa jus nanaon. Kituna, urang bakal nempatkeun éta dina kertas nyerep, tapi henteu lami, sabab bakal nyerep rasa anggur.

Ayeuna urang bakal gaduh kueh gandum, sareng urang bakal nambihan bahan dina posisi manjang tepat di tengah jajan, sareng urang bakal nutupkeunana.

Bahan-bahan pikeun resep fajita ieu tiasa diganti pikeun tuangeun kalori anu murah. Sapertos apu, bawang, cabé, daging kalkun, jst. Jumlahna didasarkeun ku tukang dahar.

Inpormasi lengkep - Hayam fajitas a la spésipik

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Fajitas

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 213

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.