Cabé Piquillo sareng salad tuna

Cabé Piquillo sareng salad tuna , salad anu beunghar sareng saderhana ngadamel, kalayan seueur rasa. Peppers anggang masihan seueur rasa, éta idéal pikeun salad, pikeun ngadamel saos atanapi ngiringan piring daging atanapi lauk. Anjeun tiasa ogé ngadamel salad haneut sareng aranjeunna, sabab cabé saé pisan ku kabaran panas.

Salad tiasa didamel ku sababaraha cara sareng dina usum naon waé. Urang tiasa ninggang cabé di bumi dina oven atanapi urang tiasa ngagaleuh éta parantos dipanggang yén urang tiasa mendakanana dina kendi kaca atanapi dina kaléng.

Kalayan cabé sareng tuna urang tiasa nyiapkeun salad enak sareng ngagabungkeun sareng bahan-bahan sanés.

Cabé Piquillo sareng salad tuna
Author:
Jenis resép: Salat
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 pot cabé piquillo
  • 2-3 cengkéh bawang bodas
  • Apu
  • 1 daun bawang
  • Tuna
  • Olives
  • 1 cabé atanapi cabé (opsional)
  • Sal
  • Lada
  • Minyak Zaitun
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun cabé piquillo sareng salad tuna, urang bakal ngamimitian ku masak cabé piquillo.
  2. Kami miceun cabé piquillo sareng nyimpen cairanana.
  3. Mesek sareng potong bawang bodas kana irisan.
  4. Kami nempatkeun wajan sareng jet minyak, tambahkeun bawang bodas sareng cayenne dina panas anu alit.
  5. Nalika urang ningali bawang bodas enteng coklat, tambahkeun lada sareng sakedik kaldu tina pot, bijil aranjeunna masak sakitar 5 menit dina panas alit atanapi dugi peppers nyandak rasa bawang bodas. Tambihkeun sakedik uyah.
  6. Sakali aranjeunna asak. Urang pareum seuneu.
  7. Urang nyiapkeun salad, urang nempatkeun sadayana cabé atanapi strip dina sumber.
  8. Urang ngumbah apu, motong éta teras lebet kana sumber sasarengan sareng cabé.
  9. Urang rendang chives sareng nambihan.
  10. Urang cabut kaleuwihan minyak tina tuna teras lebetkeun kana panci, tambahkeun sababaraha zaitun.
  11. Girimis minyak tina wajan sareng kaldu tina cabé sareng uyah sakedik.
  12. Kami ngalayanan.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.