Chickpeas sareng wortel sareng supa

Chickpeas kalayan suung

Dina waktos taun ieu, stews anu ngahibur sapertos ieu anu kuring usulkeun ka anjeun dinten ayeuna masih pikaresepeun. cépa sareng wortel sareng supa. Piring lengkep pisan anu kami laksanakeun salaku piring utama di bumi sareng biasana urang ngiringan salad héjo apu atanapi kangkung.

Ngadamel rebus sapertos kieu gampang, sanaos kuring moal nolak yén peryogi waktos. Hiji waktos anu anjeun tiasa entong upami anjeun kantos masak hayam atanapi dianggo kaléci asak kaléng. Ieu mangrupikeun sumber pantry anu hadé pikeun piring anu séhat sapertos kieu.

Hidangan ieu ngagaduhan seueur sayuran: bawang, bawang, wortel ...  Suung ogé tiasa dilebetkeun kana tuang tapi di bumi kami resep ngajantenkeun nyalira; tumis aranjeunna sareng nambihan énggal-énggal, raoseun! Anjeun tiasa ngalakukeun éta salaku anu paling raoseun pikeun anjeun kumargi dua alternatif kalebet kana undak-usukna. Naha urang bakal ngamimitian bisnis?

Resepna

Chickpeas sareng wortel sareng supa
Chickpeas ieu sareng wortel sareng supa mangrupikeun piring lengkep anu tiasa anjeun laksanakeun salaku piring utama anu dibarengan ku salad héjo,
Author:
Jenis resép: utama
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 sendok minyak zaitun
  • ½ bawang beureum, dicincang
  • 3 bawang daun, diiris
  • 3 wortel ageung, dicincang
  • 200 g. suung, dicangcang
  • Sal
  • Lada
  • Ciwit kunyit
  • Sayur sup
  • 240 g. kacang buncis asak (upami dikaléng, dibersihkeun sareng dikuras)
Persiapan
  1. Urang panaskeun minyak dina panci sareng tumis bawang sababaraha menit.
  2. Saatos urang ngempelkeun leek sareng wortel sareng tumis 4 atanapi 5 menit deui.
  3. Urang tambihan supa sareng urang tumis sababaraha menit. * Upami anjeun resep, anjeun tiasa tumis sapertos aranjeunna upami anjeun parantos ngasakan sareng nambihkeun sateuacan tuang.
  4. Usum ku uyah sareng cabé, tambahkeun ciwit kunyit sareng urang nutupan sayuran ku kaldu. Masak salami 10 menit atanapi dugi wortel langkung atanapi kirang lembut.
  5. terus tambihan cépi sareng masak sadayana salami 2 menit deui (kuring nambihan, sajaba ti cépias, sakedik kaldu masakna pikeun ngébréhkeun tuang)
  6. Kami nyayogikeun cépi sareng wortel sareng supa panas.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.