Chickpeas kalayan cumi-cumi sareng kembang engkol

Chickpeas kalayan cumi-cumi sareng kembang engkol

Piring sendok janten kedah dina waktos taun ieu. Di bumi teu aya minggu anu urang henteu nyiapkeun bijil tina kacang-kacangan atanapi kentang, salah sahiji resep anu paling sering kami ngulang cépa kalayan cumi-cumi sareng kembang engkol. Naha anjeun wani nyobian?

Mangrupikeun piring lengkep pisan sabab kalebet dina legum anu sami, a basa sayuran penting sareng protéin asal sato salaku pelengkap. Dinten ieu kami parantos milih kembang engkol salaku bahan utama, tapi anjeun tiasa ngamangpaatkeun naon anu anjeun gaduh di bumi: brokoli, romanesco, kol ... sareng éta ogé bakal jalan.

Upami anjeun wani masak, anjeun bakal ningali yén gampang pisan pikeun ngalakukeunana. Éta ogé tetep saé pisan dina kulkas dugi ka tilu dinten janten anjeun tiasa teras-teras ningkatkeun dua kali jumlahna sahingga ngabéréskeun tuang dua dinten pikeun sakumna kulawarga. Upami, sapertos kuring, anjeun nyobaan nyederhanakeun ménu, ieu mangrupikeun strategi anu saé.

Resepna

Chickpeas kalayan cumi-cumi sareng kembang engkol
Piring cumi sareng cumi sareng kembang engkol lengkep, séhat sareng pikaresepeun. Sampurna pikeun usum tiris anu tiis.
Author:
Jenis resép: Verduras
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 200 g. anak hayam
  • 1 zanahoria
  • 1 bawang bodas, dicincang
  • 2 cabé lada héjo, dicincang
  • 1 leek, dicincang
  • 1 cabé rawit
  • 200 g. cingir cumi
  • ½ kembang engkol, dina florets
  • 1 gelas leutik tomat hancur
  • Sal
  • Lada
  • 1 gelas kaldu lauk
  • Minyak zaitun tambahan
Persiapan
  1. Urang asak hayam Dina pot gancang nganggo wortel sareng ciwit uyah kanggo waktos anu diperyogikeun pikeun aranjeunna lembut sareng nyayogikeun cépi anu lemes sareng wortel sareng sacangkir cair asak.
  2. Panas 3 séndok minyak dina panci sareng bubur bawang sareng cabé sakitar 10 menit.
  3. Teras urang ngempelkeun leek sareng masak sadayana kanggo sababaraha menit deui.
  4. Saatos tambihan cumi-cumi sareng kembang engkol sareng ngagoreng salami 6 menit.
  5. Tambahkeun tomat anu ditumbuk, segelas kaldu lauk upami urang gaduh sareng usum sareng uyah sareng cabé. Masak pikeun 8-10 menit.
  6. Rék tambihan cépa, wortel anu ditumbuk sareng sakedik kaldu masak upami urang yakin perlu (éta bakal gumantung kana kumaha urang resep kana kaldu) sareng masak sababaraha menit deui.
  7. Kami nyayogikeun cépi kalayan cumi-cumi sareng kembang engkol panas.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.