Burger béas

Burger béas

Burger mangrupikeun tuangeun anu dipikacinta ku barudak leutik di bumi. Éta pisan umum pikeun aranjeunna tuang hamburger khas ranté dahareun gancangNanging, ieu henteu séhat pisan pikeun aranjeunna kumargi aranjeunna cukup luhur lemak henteu séhat.

Kusabab kitu, dinten ayeuna urang ngabantosan barudak anjeun tuang séhat ku tuangeun anu anjeun resep, Nyiptakeun éta ku panangan urang nyalira ku tuangeun anu séhat sapertos sayuran. Dina hal ieu, kami parantos ngamangpaatkeun sajumlah ageung tina béas anu urang titipkeun tina tuang sateuacanna, tapi upami anjeun henteu parantos ngalaksanakeunnana sateuacanna, anjeun tiasa nuturkeun tautan pikeun ngadamel resep nasi bodas ieu.

bahan

  • 1/2 bawang bombay.
  • 3 wortel leutik.
  • 200 g tina sangu bodas.
  • Kéju parut.
  • Roti roti.
  • 2 endog.
  • Minyak Zaitun
  • Ciwit uyah

Persiapan

heula, urang bakal rendang bawang sareng wortel Dina batu alit sareng urang bakal ngasakan éta dina wajan alit sareng dasar minyak zaitun anu saé. Nalika éta parantos ngirangan sareng bawang parantos warna, urang bakal ngaleungitkeun tina panas teras nempatkeun peredih ieu dina saringan pikeun ngaleungitkeun kaleuwihan minyak.

Di sisi anu sanésna, samentawis sayuran anu diasakan, urang bakal ngagaduhan sangu bodas dina mangkok lega sareng urang bakal nambihan sakedik kéju parut, dua endog. Aduk sakedik supados bahan na disebarkeun ogé.

Nalika bawang sareng wortel dikuras, candak urang bakal nambihan kana campuran nasi aduk supados sadayana campuran sareng urang kéngingkeun campuran pikeun burger urang.

Saurna, urang bakal néwak bagian tina campuran ieu sareng urang bakal ngadamel bal anu teras urang squish pikeun ngawangun bentuk hamburger anu has. Urang bakal ngatur ieu dina kertas greaseproof teras lebetkeun kana kulkas supados aranjeunna konsistén.

Tungtungna, urang bakal ngalakukeun hamburger dina wajan sareng sakedik minyak zaitun. Kami bakal masak dina dua sisi sareng kami bakal ngenalkeun éta dina roti bakar anu ngiringan sareng daun apu, tomat, endog sareng kéju anu diiris upami anjeun pikaresep.

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Burger béas

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 204

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.