Sapi buleud ku suung

Kami parantos ngamimitian sareng tuangeun pésta ieu, didieu kuring ngantepkeun proposal kuring pikeun  buleud buleud sareng suung. Hidangan anu sampurna pikeun dinten-dinten ieu, anu tiasa urang siapkeun sateuacanna, sabab éta anu bakal urang lasut. Janten kuring parantos nyiapkeun piring ieu sareng kompor gancang, dagingna beunghar sareng lembut.

Babak daging sapi sareng suung mangrupikeun asakan anu saé, éta resep dipikaresep ku sadayana, éta gampang disiapkeun, dipirig ku suung sajaba ti masihan rasa anu euyeub, éta saé pisan. Kami ogé tiasa ngiringan piring ieu sareng puri sakedik.

Sapi buleud ku suung
Author:
Jenis resép: detik
Porsi: 6-8
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • Babak sapi 1Kilo
  • Bawang bawang
  • Daun rupa-rupa garing (30-40 gr.)
  • Goreng tomat 3-4 séndok
  • Gelas anggur bodas 150ml.
  • 1 vaso de agua
  • 1 séndok tepung
  • minyak
  • Uyah sareng cabé
Persiapan
  1. Kami nyandak suung anu garing, urang lebetkeun kana mangkok anu nganggo cai haneut, urang bakal ngantunkeun sakitar 30-40 menit.
  2. Sedengkeun kami bakal nyiapkeun albeum. Urang usumkeun, tambahkeun uyah sareng cabé.
  3. Urang bakal nempatkeun kana coklat dina pot sareng sakedik minyak.
  4. Nalika éta emas, tambahkeun bawang anu dicincang, maka kami bakal nempatkeun tomat anu digoréng.
  5. Kami nyandak sababaraha puteran sareng nambihan anggur bodas.
  6. Hayu alkohol ngejat sakitar 3 menit sareng tambahkeun sendok tepung anu dieusian ogé.
  7. Kami aduk sadayana pikeun nyampur tipung sareng nutupan cai. Urang solokan supa tanpa miceun cai tina éta, urang tambihan kana pot.
  8. Kami ogé bakal nambihan sakedik cai supa kana pot, éta bakal masihan daging seueur rasa.
  9. Kami nutup pot, nalika uap mimiti kaluar kami bakal ngantunkeun sakitar 20 menit sareng mareuman.
  10. Nalika pot parantos tiis urang mukakeunana.
  11. Upami anjeun henteu badé nganggo éta dinten anu sami, lebetkeun kana kulkas tanpa motong. Sareng nalika anjeun badé nganggona, kami bakal motong éta sareng nempatkeun kana panci kalayan saos, urang bakal raos ku uyah sareng upami anjeun resep langkung kuat ku rasa supa anjeun tiasa nambihan langkung seueur cai tina supa.
  12. Mangrupikeun piring anu saé sareng saé kalayan raos jamur anu beunghar sareng upami anjeun hoyong ngiringan nganggo puree éta bakal leres pisan.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Montse cenahna

    Halo, éta katingalina saé pisan sareng kuring hoyong nyobian. Abdi henteu ngagaduhan kompor gancang. Dupi abdi tiasa nyiapkeun dina kasét? Waktos masak daging, naon éta?
    hatur nuhun,

    1.    Montse Morote cenahna

      Upami anjeun tiasa ngalakukeun éta dina kasét. Kuring ogé parantos ngadamel dina kasét tapi asakna tina 1,30 dugi ka 2 jam, gumantung kana kandel dagingna. Daging ieu kedah lembut janten saé.
      salam