Brownie kana cangkir dina 2 menit

Brownie kana cangkir

El coklat Éta mangrupikeun elixir pikeun kaseueuran sadayana awéwé, kuring henteu terang naon anu ngagaduhan anu ngagoda anjeun iraha waé. Hidangan coklat (1 atanapi 2 ons sadinten) cikopi unggal dintenna séhat kanggo naon waé jenis jalma, tapi ku pelem anu raoseun ieu raoseun sakedik.

Brownie kana cangkir dina 2 menit
Pikeun sababaraha dinten nalika urang henteu ningali kalori sareng ngaraos low harga diri sareng peryogi asupan kalori coklat, kuring nampilkeun brownie ieu kana cangkir, didamel ngan 2 menit. Brownie mangrupikeun brownie anu juicy pisan anu saé kanggo sarapan sareng snacks, atanapi ngan ukur pikeun sadayana.
Author:
Dapur: Americana
Jenis resép: Dessert
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 endog.
  • 1 séndok minyak kembang matahari.
  • 2 séndok susu.
  • 3 séndok gula.
  • 3 séndok bubuk koko.
  • 2 séndok tepung.
  • Nocilla (ngahias).
Persiapan
  1. Mimiti, urang kedah milih a cangkir bunder lega, Supados brownie ngembang tanpa ngagugulung sisi cangkir.
  2. Dina cangkir ieu urang bakal ngéléhkeun endog, sareng kami bakal nambihan bahan cair, nyaéta minyak sunflower sareng susu, diaduk deui ku énergi.
  3. Maka kami bakal nambihan Bahan garing, Maksadna tipung, gula sareng bubuk koko. Urang bakal aduk saé ku garpu dugi ka kéngingkeun krim kandel tanpa gumpalan.
  4. Tungtungna, urang bakal ngenalkeunana dina gelombang mikro dina luhur 2 menit. Saatos waktos ieu, urang bakal ngantepkeun tetep dina gelombang mikro anu sami pikeun sababaraha menit deui supados henteu turun teuing. Urang bakal ngaluarkeunana, ngalangkungan tembok nganggo renda, sareng ngahurungkeun dugi ka brownie kaluar, sareng kami bakal ngiringan salaku nolilla.
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 467

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   naros cenahna

    Abdi henteu gaduh gelombang mikro .... !!! Abdi hoyong ngalakukeun éta…. !!!!

    1.    Ale cenahna

      Halo rosa! tong hariwang, aya ogé anu alternatip pikeun oven. Tuturkeun tautan ieu http://www.lasrecetascocina.com/2013/06/14/brownie-de-chocolate-con-nueces-buenisimo-es-poco/

      Salam sareng hatur nuhun parantos nuturkeun kami !!

  2.   Patricia Aguirre cenahna

    Hébat! Abdi resep coklat sareng kalori? Bah. !!

  3.   Patricia Aguirre cenahna

    Naha éta tiasa didamel nganggo tipung jagong atanapi nasi?

  4.   Joan cenahna

    Kalayan bubuk koko, hartosna anjeun tina merk cola-cao? Atanapi ka salah sahiji coklat dina cangkir sakumaha nilaina? Éta henteu jelas pikeun kuring.
    Gracias!