Brokoli sareng suung sareng endog pindang

Brokoli sareng suung sareng endog pindang

Resep ieu ti brokoli sareng suung sareng endog pindang parantos nyalametkeun kuring seueur tuangeun. Ngadamelna saderhana pisan sareng peryogi sakedik waktos, utamina nalika anjeun ngagaduhan bagéan bahan anu parantos asak sahingga siap dianggo dina persiapan naon waé.

Dina hal ieu, cekap kanggo kuring miceun brokoli anu hancur sareng endog anu asak tina kulkas kanggo tumis sareng suung, hiji-hijina barang anu kuring kedah asak ayeuna-ayeuna. Sareng sabaraha lami kanggo nyéépkeun suung? Waktos minimal sareng kanggo mulang anjeun kéngingkeun a piring séhat sareng sampurna pikeun tuang siang atanapi tuangeun anu teu disarankeun.

Brokoli sareng suung sareng endog pindang
Brokoli sareng suung sareng endog pindang anu kuring usulkeun ayeuna mangrupikeun asakan saderhana anu tiasa anjeun nyiapkeun dina 10 menit upami anjeun parantos damel sakedik sateuacanna.
Author:
Jenis resép: utama
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 sirah brokoli dina florets, blanched
  • 2 endog pindang
  • 1 cengkéh bawang bodas, dicincang
  • 1 cabé rawit
  • 300 g. suung, diberesihan sareng dicincang
  • 1 sakeupeul kacang (gajus, almond ...)
  • 2 sendok kécap
  • Cabé hideung
  • Minyak zaitun tambahan
Persiapan
  1. Dina wajan tumis bawang bodas sareng cabé sababaraha detik nganggo minyak zaitun sakedik
  2. Saatos tambihan supa sareng tumis dugi ka coklat emas.
  3. lajeng, tambahkeun brokoli sareng kecap. Campur sareng tumis salami sababaraha menit.
  4. Urang tambihan endog asak, campur sareng cabé.
  5. Rengse, sareng sateuacan nyayogikeun brokoli nganggo suung, urang tambahkeun kacang.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.