Bal hayam digoréng

Bal hayam digoréng

Dinten ieu kami nampilkeun resep anu saé pikeun sadaya pemirsa: ti anu pangleutikna dugi ka paling déwasa. Mangrupikeun cara anu béda pikeun tuang hayam sareng seueur visual sareng pikaresepeun, khususna pikeun budak lalaki sareng budak awéwé. Upami anjeun hoyong terang bahan naon anu urang kantoskeun resep kami pikeun bola hayam goreng sareng kumaha urang parantos nyampur bahan-bahanna, tetep baca sesa tulisan

Aranjeunna 100% homemade!

Bal hayam digoréng
Bola hayam goreng idéal pikeun tapas sareng tuangeun ringan.
Author:
Dapur: Spanyol
Jenis resép: tapas
Porsi: 4-5
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 500g dada hayam
  • 3 irisan daging babi
  • 1 séndok bubuk bawang bodas
  • 1 cangkir roti rem ditambah dua séndok
  • Uyah sareng cabé
  • huevos 3
  • 1 gelas tipung gandum
  • Minyak Zaitun
Persiapan
  1. Salaku léngkah munggaran, urang bakal ngagiling hayam sasarengan sareng daging daging, kalayan bantuan mixer atanapi shredder. Dina léngkah ieu kami bakal nambihan cabé hideung uyah secukupnya.
  2. Urang bakal néwak mangkok di mana urang bakal nambihan salah sahiji endog, séndok bubuk bawang bodas sareng dua séndok roti bakar. Sadaya ieu ogé dicampur sareng daging hayam sareng daging daging anu saacanna urang ditumbuk. Urang kedah ngagaduhan massa anu kandel urang bakal ngadamel bal urang.
  3. Sakali parantos, urang masing-masing bakal nembus piring anu eusina tipung, engké ku anu sanés anu bakal ngandung dina dua endog keok sareng tungtungna pikeun piring katilu anu urang bakal ngagaduhan remah roti.
  4. Nalika urang gaduh bal urang ogé roti, Kami bakal ngagoreng aranjeunna dina panci sakitar 5 menit kalayan minyak zaitun dina suhu luhur. Sakali digoréng, urang bakal nempatkeun kana piring sareng serbet kertas nyerep pikeun ngaleupaskeun minyak.
  5. Sareng siap!
catetan
Pikeun ngiringan bal hayam kami parantos milih endog goreng tapi anjeun tiasa ngadamel saos hampang atanapi sababaraha patatas bravas. Aranjeunna nikmat!
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 375

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.