Dikocok bodas endog

Dikocok bodas dugi ka salju

Dikocok bodas dugi ka salju

Anjeun terang, éta dikocok bodas endog dina titik salju anjeunna ngajantenkeun aranjeunna ku panon sareng aranjeunna henteu pernah sesah anu dipikahoyong, tapi ... Kumaha anjeun ngajantenkeun aranjeunna katingali spektakuler sapertos nini-nini urang? Jawabanana saderhana ...

bahan

  • 3 endog bodas
  • 9 sendok gula
  • 1 pamukul

Persiapan

Sateuacan nyiapkeun naon waé, tetep diémutan yén pengadunna kedah bersih tanpa tilas gajih atanapi hal-hal sanés anu tiasa ngalungkeun resep kana lantai. Teras, tambihan bule anu sakuduna henteu dicampurkeun sareng sakedik koneng koneng sareng diteunggeulan sakedik bari sakaligus nambihan gula. Kami ngéléhkeun éta terus dugi aranjeunna nyandak awak perlu.

Penting pikeun diinget yén pikeun unggal bodas aya tilu sendok gula sareng upami anjeun diét tiasa nempatkeun tilu tetes pemanis pikeun tiap bodas salaku gaganti.

Hayu aranjeunna ngamangpaatkeun anjeun!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   camila cenahna

    Abdi resep masak Abdi hoyong terang naon téhnik bodas dipelak nepi ka salju tiasa dicandak