Buah beri biru anu nyegerkeun sareng smoothie kalapa

Buah beri biru anu nyegerkeun sareng smoothie kalapa

Boga paket tina blueberry beku atawa bungbuahan liar sejenna dina kulkas pernah hurts. Anjeun tiasa nyiptakeun macét sareng aranjeunna pikeun marengan daging beureum atanapi ngahias manisan, tapi ogé inuman tiis sapertos anu kuring usulkeun ayeuna: blueberry anu nyegerkeun sareng smoothie kalapa.

Resep teu aya misteri. Nyatana, cukup pikeun ngumpulkeun sadaya bahan sareng nyampurna pikeun ngahontal inuman anu nyegerkeun sareng bergizi idéal pikeun nyandak sanggeus olahraga atawa salaku dessert atawa snack bari urang terus ngarasakeun hawa hampang. Barudak bakal resep éta, khususna dina bulan usum panas pikeun ngagentos panas tengah soré.

Salian blueberries, anjeun tiasa nambihan buah-buahan sanés sapertos raspberries atanapi berries kana smoothie ieu, tapi ogé cau upami anjeun hoyong nambihan awak. Sedengkeun pikeun yogurt, ngarasa Luncat pikeun ngagantikeun eta ku hiji sayur lamun hayang nyieun smoothie ieu pas kana diet vegan. Coba versi kami atanapi ulin sareng ieu sareng bahan-bahan sanésna pikeun nyiptakeun anjeun nyalira, terserah anjeun!

Resepna

Buah beri biru anu nyegerkeun sareng smoothie kalapa
Buah beri biru sareng smoothie kalapa anu nyegerkeun ieu idéal pikeun meunangkeun deui kakuatan saatos olahraga, tapi ogé salaku bagian tina sarapan atanapi jajan.

Author:
Jenis resép: inuman
Porsi: 1-2

Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 

bahan
  • 150g. blueberries beku
  • 1 yoghurt Yunani
  • Santen
  • 1 séndok parutan kalapa
  • 1 séndok madu (opsional)

Persiapan
  1. Teundeun blueberries beku, yogurt Yunani jeung kalapa grated dina kaca Blénder sarta campur nepi ka blueberries anu ditumbuk ogé.
  2. Saterusna, urang nambahkeun santan saeutik-saeutik bari terus ngéléhkeun nepi ka ngahontal konsistensi dipikahoyong. Anjeun moal peryogi langkung ti hiji gelas kanggo éta.
  3. Naha anjeun peryogi éta langkung amis? Pikeun kuring éta cukup amis tapi anjeun bisa nambahkeun hiji séndok madu lamun teu cukup amis pikeun anjeun.
  4. Ngarasakeun smoothie kalapa blueberry tiis anu nyegerkeun sorangan atanapi bagikeun ka batur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.