Kayu manis Biscotti sareng Frosting Kopi

Kayu manis Biscotti sareng Frosting Kopi

nu Biscotti di Prato, ogé katelah cantuccini, mangrupikeun manisan khas ti Prato, kota Italia anu aya di daérah Tuscany. Sanaos resep aslina diwangun ku tipung, endog, gula sareng almond, dinten ayeuna anjeun tiasa mendakan seueur vérsi sapertos ieu kalayan kayu manis kalayan kopi kaca.

Fitur utama ieu amis italia dibandingkeun sareng anu sanés, nyaéta anu asak dua kali. Dina masak anu munggaran, kuéh bolu dicandak; teras diteureuy kana irisan sareng ieu dibawa kana oven anu kadua kalina, garingkeun adonan pikeun kéngingkeun biscotti. Éta cookies sampurna pikeun dilayanan ku elc afé di tengah siang, cobian!

Kayu manis Biscotti sareng Frosting Kopi
Biscotti mangrupikeun manisan khas ti daérah Italia Tuscany. Sababaraha cookie sampurna pikeun ngiringan kopi soré.
Author:
Dapur: Italiana
Jenis resép: Dessert
Porsi: 24
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
Pikeun massa
  • 190g. tipung serba guna
  • 1 p sdt. kayu manis darat
  • 1 sdt soda kuéh
  • TSP. Uyah
  • 160g. tina gula
  • 6 séndok mantega dina suhu kamar
  • 1 endog ageung, ditambah 1 konéng
  • 1 sdt sari vanili
Kanggo adonan
  • 55 g. tina gula
  • 1 sdt kayu manis darat
  • 1 endog, entéh diteunggeulan
Pikeun kopi hérang
  • 110g. gula kawung
  • 2-3 séndok kopi anu kuat dina suhu kamar
  • ¼ tsp ésén vanili
Persiapan
  1. Kami preheat oven ka 180˚C.
  2. Urang ngabariskeun baki oven nganggo kertas parchment.
  3. Dina mangkok, urang campur bahan garing: tipung, kayu manis, ragi sareng uyah. Kami nyampur sareng nyayogikeun.
  4. Dina mangkok anu sanés urang ngéléhkeun mentega sareng gula dina kecepatan sedeng-luhur dugi krim enteng sareng mengembang kahontal.
  5. Teras urang ngasupkeun endog sareng konéng endog, diteunggeulan unggal unggal ditambahan.
  6. Teras tambih vanili sareng pukul kalayan gancang dugi ka terpadu.
  7. Tungtungna, urang laun ngagabungkeun bahan garing kalayan gerakan envolvent, ngagunakeun séndok atanapi séndok kai dugi ka adonan homogén sareng tiasa diurus kahontal.
  8. Kami ngabagi adonan kana dua satengahna. Kalayan masing-masing urang ngadamel sagi opat / gulung dina baki pembakaran 22 c. panjang sareng kandel 3 cm sakitar. Pikirkeun yén ti dieu anjeun teras bakal motong keureut kanggo ngadamel biscotti.
  9. Dina mangkok alit, campur gula sareng kayu manis. Cét dua adonan ku endog anu diteunggeul teras Sprinkle kalayan berehan campuran gula sareng kayu manis.
  10. Panggang salami 30-35 menit, puterkeun adonan satengah-tengah masak. Beungeut kudu rada coklat.
  11. Kami ngaleupaskeun baki tina oven, tapi jaga oven dina suhu.
  12. Sakali adonan cukup tiis pikeun nanganan, urang motong keureut diagonal kandel 1,5-2 cm.
  13. Kami nempatkeun raray biscotti kana baki pembakaran sareng naburkeun deui kalayan campuran gula sareng kayu manis.
  14. Panggang 8-10 menit deui dina hiji sisi, sareng 8-10 menit deui saatos ngarobahna; dugi aranjeunna garing sareng emas.
  15. Samentawis éta, urang ngajelaskeun cikopi. Pikeun ngalakukeun ieu, kami ngéléhkeun sadaya bahan. Urang mimitian ku dua séndok kopi sareng nambihan deui upami diperyogikeun pikeun ngahontal konsistensi anu cocog.
  16. Sakali biscotti kaluar tina oven sareng tiis (aranjeunna tiis dina rak), sareng séndok urang teundeun sakedik ibun di luhur sareng urang ngantepkeun karasa.
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 405


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   GG cenahna

    RESEP RESEP BISCOTTI MARÍA, HATUR NUHUN, TEU BISA NGALENGKAP SATU SANGSA LENGKAP, KISSES JEUNG BERKASAN JEUNG SUSUS KA MANEH, SAYA GRISELDA TI BUENOS AIRES ARGENTINA

    1.    Maria vazquez cenahna

      Kuring bungah anjeun resep Griselda. Mimitina sigana hésé kusabab seueur léngkah anu dipedar, tapi teu aya anu ningali!

  2.   Anita cenahna

    Fantastiche Ricette