Babi sirloin sareng bir

sirloin-to-bir

Resep anu sampurna pikeun ngareuwaskeun kulawarga, a tenderloin babi kalayan bir. Resep saderhana anu disusun dina waktu anu singget.

Tenderloin daging babi mangrupikeun daging anu beunghar sareng juicy, sareng sakedik gajih, saé pisan kanggo nyiapkeun saos, éta lembut pisan sareng ngeunah. Kami badé nyiapkeun éta dina tukang masak gancang, cara masak gancang sareng gampang.

Babi sirloin sareng bir
Porsi: 6
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 tenderloins daging babi
  • 1 jar supa
  • 1 cebolla
  • 1 kaléng bir
  • Satengah gelas cai
  • 1 kubus bouillon
  • 1 séndok tepung
  • 1 daun salam
  • Sal
  • minyak
  • Lada
Persiapan
  1. Kami nyiapkeun sirloin, ngabersihkeun tina sésana tina gajih sareng nambihan uyah sareng cabé.
  2. Kami nempatkeun panci kana seuneu kalayan jet minyak anu saé teras nempatkeun isi na di dinya sareng coklatkeun dina panas anu ageung dina sadaya sisi kanggo diségelna ogé. Urang mundur
  3. Dina minyak anu sami urang nempatkeun bawang anu dicincang sareng ngantepkeun sakitar 3-4 menit kanggo nyandak sakedik warna, di gigir bawang urang nempatkeun sendok tipung sareng aduk sadayana.
  4. Urang nempatkeun sirloin, tambahkeun bir sareng nalika mimiti ngagolak urang ngantepkeun 3 menit kanggo alkohol ngejat, urang nempatkeun satengah gelas cai atanapi gelas upami urang hoyong langkung saos, kubus saham sareng daun salam, urang nutupan panci sareng Nalika uap mimiti kaluar, urang tinggalkeun salami 15-20 menit, pareuman pot sareng tinggaleun dugi sadayana uapna pareum.
  5. Urang muka kaléng supa sareng tumis dina wajan kalayan sakedik minyak.
  6. Kami ngaleupaskeun daging sareng nalika haneut urang tiasa motong éta, urang ngalirkeun saos kana adun, urang pasang deui dina pot sareng daging potong sareng supa, urang panaskeun.
  7. Upami saosna rada garing, bubarkeun sakedik siki dina cai tiis sakedik sareng urang bakal nambihkeun kana saos.
  8. Kami nempatkeun kana sumber anu dibarengan ku supa.
  9. Sareng siap tuang !!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos cenahna

    Halo, kuring parantos nyayogikeun resep anjeun sareng nuturkeun éta tiap titik nalika anjeun ngajelaskeun. Saatos sirloin éta tiis kuring nempatkeun kana kulkas sareng saatos 3 jam kuring nyobian motong éta. Misi teu mungkin ditantang lengkep sanaos parantos nandatangan péso ogé, sareng éta sanés anu pang parahna nyaéta cangkangna, lawon parakeet, henteu tiasa didahar Kuring parantos miceun. Kuring parantos naros ka batur di kulawarga kuring sareng anjeunna ngawartoskeun ka kuring yén dina kompor tekanan éta 10 menit janten henteu gancang, kirang sareng anjeun nyarios éta antara 15 sareng 20 menit. Kuring moal nyobaan resep anjeun anu sanés, anjeun kedah ngadamel éta nyalira sateuacan nyeratna. Anjeun ngarusak piring ieu kanggo kuring.

  2.   Luis cenahna

    Sababaraha dinten ka pengker kuring nyobaan resep anu saé anjeun. Kaleresan éta hasil, hiji-hijina hal anu robih nyaéta kuring ngan ukur ngagaduhan pot dina 10 menit sareng kaluar raos sareng siap tuang. Saé pisan resep.