Bimi tumis sareng kecap

Bimi tumis sareng kecap. Bimi mangrupikeun sayuran anu urang nembe aya di pasar, aranjeunna nyebatna super sayuran kusabab ngandung seueur sipat sareng vitamin anu saé pisan pikeun kaséhatan urang. Sayuran liar ieu ti Spanyol dikenal ku nami brokolini.

Sayuran gampang pikeun nyiapkeun, se tiasa asak, bakar, dina salad, saos…. Sababaraha dinten ka pengker kuring nyobian sayuran ieu ngiringan daging bakar. Rasana mirip pisan sareng brokoli sareng raoseun pisan.

Sayuran pikeun ngiringan piring daging atanapi lauk atanapi kanggo tumis. Resep ieu anu kuring bawa téh saderhana sareng gancang didamel.

Bimi tumis sareng kecap
Author:
Jenis resép: Entree
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 bimis bungkus
  • 2-3 cengkéh bawang bodas
  • Santika kécap
  • 3-4 sendok cai
  • Minyak sareng cabé
  • Siki rupa-rupa
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun bimis tumis sareng kécap, urang bakal mimitian ku ngumbah bimis handapeun keran ku cai.
  2. Urang nyimpen casserole anu lega ambéh énérgi, urang nambihan sakedik cai sareng nalika mimiti ngagolak urang nambihan bimis. Kami bakal ngantep éta masak dugi aranjeunna alét atanapi atanapi lembut, urang bakal ngagaduhan éta antara 6-8 menit. Nalika aranjeunna kami nyandak aranjeunna kaluar sareng solokan ogé.
  3. Di sisi anu sanésna, urang laminasi bawang bodas, urang nempatkeun satin sareng sakedik minyak, urang nambihan bawang bodas anu digulung supados aranjeunna ngaleupaskeun rasa tanpa ngantepkeun coklat teuing.
  4. Tambahkeun bimis kana panci, tumis sareng bawang bodas sareng bijil sakedik sakedik, tambihan kecap, sacukupna, jet sareng 3-4 séndok cai, bijil kana sababaraha menit, tambahkeun sakedik cabé, uyah henteu diperyogikeun sabab kécap asin.
  5. Nalika bimis siap, tambahkeun sababaraha siki atanapi siki wijén kanggo némpél garing.
  6. Upami anjeun resep anu lada, anjeun tiasa nambihan sakedik lada nalika urang nempatkeun bawang bodas.
  7. Sareng siap tuang !!!

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.