Basa létah dina saos

Basa létah dina saos

Bahasana mangrupikeun daging anu konsumsi anu bénten-bénten tina hiji budaya kana budaya anu sanés. Saperti sareng sadaya bagian anu kalebet dina istilah offal, aya anu masak rutin sareng anu nyingkahanana. Abdi diantara anu munggaran; éta létah dina saos Éta parantos diasakan di bumi sareng éta mangrupikeun piring tradisional anu kuring leres-leres ngahargaan.

Létah nyaéta a daging anu lembut pisan sahingga cocog pisan pikeun barudak boh déwasa; pikeun anjeun sadayana anu panginten sesah mamah. Kalayan sambel spanyol -ngiringan ngiringan seueur piring - janten raos anu cocog pikeun sakumna kulawarga. Éta ogé ngagaduhan faktor sanés anu pikaresepeun, anjeun tiasa nyimpen éta dina kulkas sareng raoseun dugi ka dua dinten engké tanpa sesah.

bahan

  • Létah sapi 1
  • 1 zanahoria
  • 1 cebolla
  • 1 leek
  • 1 daun salam
  • Sal
  • endog 1
  • Tepung pikeun palapis

Pikeun saos anu:

  • cebollas 2
  • 2 wortel
  • 1 cabé bel héjo
  • 1 tomat asak
  • 1 gelas anggur bodas
  • 1 gelas kaldu kanggo masak létah
  • 1/2 séndok daging cabé chorizo
  • Minyak zaitun tambahan
  • Sal
  • Lada

Létah daging sapi

Ngubaran

Urang ngumbah létah sareng urang nempatkeun kana casserole ageung sareng sayuran sareng uyah sakedik. Tutup ku cai sareng masak sakitar 2 jam atanapi dugi ka lembut.

Kami nempelkeun létah sareng ngantepkeun ambek pikeun ngaleupaskeun kulit na motong kana fillet sakitar 2 cm. kandel. Kaldu, urang saring kanggo ngamangpaatkeun engké.

Urang nyiapkeun saos. Jang ngalampahkeun ieu, bawang, cabé héjo, cabé beureum sareng wortel dicincang sareng tumis dina wajan sareng jet minyak anu saé dugi ka lembut. Teras tomat ditambih, dikupas sareng dicincang, sareng asak salami sababaraha menit. Anggur bodas teras dituang sareng alkohol diidinkeun ngejat. Tungtungna, tambahkeun kaldu, uyah, cabé sareng chorizo ​​sareng masak minimal 15 menit. Sakali waktos éta parantos kalangkung, uyahna ditumbuk sareng dilereskeun upami diperyogikeun.

Urang adonan pangeusi tina létah ngalirkeun aranjeunna ku tipung sareng endog sareng urang ngenalkeun aranjeunna dina saos. Urang ngantepkeun rasa ngahijikeun sareng sambelna parantos ngariung ku nempatkeun pot liat dina seuneu salami 15 menit.

catetan

Anjeun tiasa masak létah dina kompor tekanan, éta bakal ngahémat anjeun seueur waktos.

Inpormasi lengkep -Bakso sapi dina saos Spanyol

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Basa létah dina saos

Total waktos

Kilokalori per porsi 350

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.