Bal kangkung

Bal kangkung

Anu pangleutikna di bumi rada saderhana nalika ngeunaan tuang, janten anjeun kedah nyiapkeun resep saderhana tapi anu matak anu langkung caket kana tuangeun pangan cageur sareng dipak ku nutrisi pikeun ngabantosan aranjeunna supaya sehat sareng kuat.

Ku cara kieu, dinten ayeuna urang nampilkeun ieu kangkung sareng bal béchamel anu enak, tuangeun séhat anu raoseun sahingga barudak tiasa tuang sayuran kalayan gampang. Salaku tambahan, bayem aranjeunna nguntungkeun pisan pikeun murangkalih, langkung milih jumlah vitamin sareng mineral.

bahan

  • 300 g kangkung.
  • 2 cengkéh bawang bodas
  • 1-2 séndok tepung.
  • Susu.
  • Ciwit pala
  • Uyah.
  • Minyak Zaitun
  • Kuring neunggeul endog.
  • Roti roti.

Persiapan

Mimiti, urang bakal nyeuseuh teh bayem sareng urang bakal ngaleungitkeun batang anu langkung ageung sareng langkung kandel. Salaku tambahan, urang bakal motong bawang bodas kana keureut ipis.

Dina wajan, urang bakal nempatkeun girimis minyak zaitun anu saé sareng urang bakal nambihan bawang bodas anu digulung. Nalika aranjeunna emas, urang bakal ngempelkeun kangkung sareng ngantep éta asak dugi aranjeunna turun tina volume, pikeun ieu, urang bakal ngagaur ti jaman ka jaman. Nalika aranjeunna réngsé, kami bakal mindahkeun éta ka colander ka ngaluarkeun sabisa minyak.

Maka kami bakal ngadamel bechamel cahaya. Dina panci anu sami dimana urang parantos asak kangkung, kami bakal nambihan girimis minyak zaitun deui sareng nalika panas, urang bakal nambihan tipung sareng diaduk saé pikeun ngaleungitkeun rasa atah. Saatos éta, urang laun ngasupkeun susu dugi ka kéngingkeun krim entéh.

Teras urang bakal nambihan kangkung kana béchamel sareng urang bakal ngagaur saé dugi ka kéngingkeun campuran homogen. Salaku tambahan, urang bakal nambihan uyah sareng pala sareng cabut kana piring supados tiis sakedik.

Akhirna, ku panangan urang urang bakal nyandak bagian alit tina campuran ieu sareng urang bakal ngalangkungkeun kana endog anu dikocok sareng serbuk roti, teras tumis aranjeunna dina nyatu minyak panas. Urang bakal solokan aranjeunna dina kertas nyerep sareng lito! pikeun ngaraosan bola kangkung enak ieu.

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Bal kangkung

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 342

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ElRincónVegetarianodeMarga cenahna

    naon pikabungaheun