Celiacs: és krim pisang bebas gluten

Pikeun ngajantenkeun és krim bébas gluten anu lezat ieu, urang bakal nganggo cau atanapi pisang salaku kadaharan anu bergizi, mangrupikeun tuangeun anu amis anu séhat sareng nyegerkeun.

bahan:

3 cau asak
120 cc susu skim
120 cc krim seger
80 gram gula
30 gram coklat bébas gluten dicincang
3 séndok bébas gluten dulce de leche

Persiapan:

Dina mangkok pukul krim dugi ka kentel sareng samentawis nyampur pisang sasar sareng susu sareng gula. Teras, pikeun persiapan ieu tambihan krim dikocok, kalayan gerakan enveling sareng coklat anu dicincang.

Salajengna, tuang campuran kana kapang sareng angkat kana freezer kulkas. Nalika sajam tiis parantos kalangkung, tambahkeun bébas gluten dulce de leche sareng campuran. Simpen és krim dina beku dugi ka siap dikonsumsi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.