Celiacs: cookies bébas gluten amis pikeun barudak di thermomix

Kuring masihan anjeun resep saderhana pikeun cookies amis sahingga anjeun tiasa ngadamel sareng thermomix sahingga sadayana celiacs tiasa pikaresep, khususna barudak di bumi, janten bergizi sahingga aranjeunna tiasa nikmati ku sarapan atanapi camilan sareng tetep di tutup pageuh kendi pikeun sababaraha dinten

bahan:

huevos 2
200 gram gula
300 gram margarin atanapi mentega
500 gram tipung bébas gluten

Persiapan:

Tempatkeun sadaya bahan dina thermomix sareng program 20 detik kalayan gancang 6, ngabantosan anjeun nganggo spatula kanggo ngawangun adonan. Sakali adonan didamel, bungkus dina bungkus plastik teras diantos dina kulkas sakitar 15 menit.

Nalika anjeun miceun tina kulkas, regangkeun ku roller dugi ka ketebalan 1 cm sareng potong cookies nganggo cutter ku sababaraha cara. Susun aranjeunna dina loyang anu ditutupan ku kertas greaseproof sareng masak dina oven (preheated 15 menit) dina 180º derajat. Aranjeunna kedah bieu emas. Cabut cookies tina oven sareng ngantepkeun éta tiis sateuacan dikonsumsi atanapi dibungkus.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta resep anu saderhana pisan. Upami anjeun milari langkung seueur piring bébas gluten, tong sono ieu buku resep anu séhat pikeun Thermomix kalayan seueur ideu sareng piring anu dirancang pikeun jalma anu teu intoleransi dahareun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.