Endog sareng tipung anak ayam

Endog sareng tipung anak ayam. Aubergine anu digoréng sareng digoréng raoseun, resep pisan, karunya nya éta bom sabab ngabandungan seueur minyak sareng henteu nyiksa, éta ogé tiasa disiapkeun dina oven, tapi henteu sami.
Terong tiasa asak ku sababaraha cara, digoréng, di sambel, dieusian…. The aubergines sareng tipung anak ayam Éta mangrupikeun iringan anu saé pisan pikeun daging atanapi piring lauk. Ogé salaku starter atanapi aperitif. Aranjeunna saé pisan ku tipung anak ayam, éta garing sareng beunghar.
Tipung ChickpeaÉta cocog pikeun celiacs, janten tiasa didahar ku jalma anu henteu tiasa nyandak gluten.
Ajak anjeun pikeun nyobaan aranjeunna, anjeun pasti bakal resep aranjeunna sareng anjeun bakal malikeun deui.

Endog sareng tipung anak ayam
Author:
Jenis resép: Verduras
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 aubergine
  • huevos 2
  • Tipung Chickpea
  • Sal
  • Minyak Zaitun
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun aubergines sareng tipung anak ayam, urang mimiti ngumbah aubergines ogé dina handapeun keran, potong aubergine kana irisan teras lebetkeun kana piring atanapi solokan ku sakedik uyah. Ieu kanggo ngaleupaskeun cai anu ngajantenkeun pait. Kami ngantunkeun aranjeunna sakitar 30 menit, nalika waktos ieu parantos kalangkung kami nganggo kertas dapur.
  2. Dina dua piring urang bagi tepung anak ayam kana hiji sareng anu sanés urang ngéléhkeun endog.
  3. Kami nempatkeun wajan sareng seueur minyak dina panas sedeng. Sedengkeun urang ngalirkeun keureut kana endog teras ngaliwatan tipung.
  4. Nalika minyakna panas, urang bakal ngagoreng irisan aubergine.
  5. Sakali aranjeunna emas dina dua sisi, urang nyandak éta sareng urang bakal nempatkeun éta dina piring dimana urang bakal ngagaduhan kertas dapur.
  6. Nalika aranjeunna sadayana ngalayanan aranjeunna panas.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Adriana cenahna

    Asik !! Naha anjeun kantos ninggang aranjeunna tibatan ngagoréng? Badé kamana?