Petang terong atanapi Baba Ganoush

Petang terong

Baba Ganoush mangrupikeun témpél dumasar kana aubergine puree anu khas tina asakan Arab sareng Mediterania. Biasana didahar nganggo roti pita, tapi urang ogé tiasa nganggona pikeun nyebarkeun sandwich atanapi salaku iringan pikeun piring pasta atanapi sayuran tempura al dente.

Bahan utama nyaéta térong anggang, anu tradisional ditumbuk sareng dicampur tahina, jeruk nipis, bawang bodas, sirop dalima sareng jinten. Di bumi kami parantos nyiapkeun vérsi kami anu kami ogé hoyong cai, sapertos anu tradisional, nganggo minyak zaitun. Entong liren nyobian patur aubergine ieu, anjeun bakal ngulang!

Aubergine Pate atanapi Baba Ganoush
Pate aubergine anu urang siapkeun ayeuna mangrupikeun versi tina Baba Ganoush, krim khas masakan Arab anu didahar sareng roti pita.
Author:
Jenis resép: Appetizer
Porsi: 6
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 terong ageung
  • 3 séndok tahini
  • 2 jus sendok lemon
  • 1 séndok minyak zaitun ditambah tambahan pikeun garing
  • 1 cengkéh bawang bodas, dikupas sareng dicincang
  • ½ séndok téh paprika aseupan
  • Uyah sareng cabé hideung
  • Katumbiri seger sareng cookies.
Persiapan
  1. Panaskan oven kana 200ºC sareng potong terong dina satengah panjangna. Kami nempatkeun éta daging sisi kana baki anu dijejeran sareng ninggang 30 menit dugi ka lembut. Saatos éta, urang ngantepkeun éta beristirahat dugi ka cukup mendingan pikeun tiasa ngokolakeunana.
  2. Teras, urang ngaluarkeun kulit tina térong teras disimpen dina prosesor dahareun. Kami naksir, ngamungkinkeun sababaraha potongan tetep.
  3. Kami nambihan tahini, jeruk nipis, minyak zaitun, bawang bodas, paprika haseup sareng usum sareng uyah sareng cabé. Kami damel deui dugi ka kéngingkeun konsistensi anu lemes sareng krim.
  4. Kami menerkeun rasa na, upami perlu, nempatkeun kana mangkok na urang lebetkeun kana kulkas 1 jam.
  5. Kami ngaladénan pate aubergine nganggo minyak zaitun parawan cilantro tambahan sareng dicincang.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.