Ati sapi goreng anu saderhana

Ati sapi digoréng

Dicandak tina buku masak 1080 ku Simone OrtegaKlasik asakan Spanyol, resep dinten ayeuna tiasa dianggap salaku sét tip, tibatan resep nyalira. Sareng nyaéta ngagoréng ati bahkan ku cara saderhana, ogé ngagaduhan trikna.

Simone Ortega nyarankeun urang ngagoreng ati dina minyak henteu panas pisan sareng usum ku cuka. Kieu biasana kuring ngalakukeunana, sanaos kamungkinan produk offal ieu seueur. Anjeun tiasa ngiringan ngeusian ku bawang bodas anu digoréng, sababaraha sayuran sareng / atanapi kentang goreng kanggo masihan langkung raos.

bahan

  • 6 eusian ati
  • 3/4 gelas minyak
  • 1 séndok tingkat peterseli
  • 1 séndok cuka
  • Sal

Ati sapi

Ngubaran

Eusianana disiapkeun, asin sareng digoréng kanggo seueur di minyak henteu panas pisan; ati kedahna digoréng lalaunan sareng henteu direbut. Nalika aranjeunna ngagoreng, nempatkeun kana sumber dimana aranjeunna badé dilayanan sareng nutupan pikeun ngawétkeun panas.

Dina pan anu sami, urang tambahkeun cuka ngaleupaskeun panci tina panas supados minyakna henteu luncat. Urang panaskeun campuranna saé sareng dianggo salaku saos kanggo eusian.

Taburkeun peterseli dicincang dina luhur eusian sareng tuang.

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Ati sapi digoréng

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

kategori

tips, Resep Daging

Maria vazquez

Masak parantos janten karesep kuring ti saprak budak sareng kuring ngajantenkeun burit indung kuring. Sanaos teu aya hubunganana sareng profesi ayeuna mah, masak ... Tingali profil>

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hector Martinez cenahna

    Pisan bersyukur pikeun resep anjeun, éta éndah

    1.    Maria vazquez cenahna

      Resep saderhana, tapi sok émut dasarna.

  2.   Toni cenahna

    Iraha urang nambihan uyahna, Carmen?