Asparagus héjo sareng krim kentang

Asparagus héjo sareng krim kentang

Dinten ieu kuring nyiapkeun sareng anjeun krim idéal pikeun ngalengkepan tuangeun. A krim asparagus héjo sareng kentang saderhana pisan pikeun ngalakukeun éta bakal ngabantosan anjeun nada awak dina dinten anu langkung tiis. Anjeun tiasa ngalayananana sakumaha atanapi nganggo sababaraha potongan asparagus bakar pikeun ngahontal tékstur anu béda.

Salaku kursus munggaran sateuacan lauk sigana pilihan anu hadé pikeun ngalengkepan tuangeun. Krimna nyaéta hampang sareng lemes. Éta didamel ku bahan anu biasa kecuali susu anu nguap. Ieu nambihan krim kana krim, tapi ulah liren ngadamelna sabab anjeun henteu ngagaduhanna di bumi.

Asparagus héjo enak ogé asak ku cara kieu. Abdi resep langkung tumis sareng saos beureum o dina témpura, tapi ieu sigana urang mangrupikeun pilihan anu saé pikeun ngenalkeun bahan ieu dina ménu sareng ogé mangrupikeun bahan utama krim kami. Naha anjeun wani nyobian?

Resepna

Asparagus héjo sareng krim kentang
Asparagus héjo sareng krim kentang ieu hampang sareng lemes. Sampurna pikeun ngarengsekeun tuangeun anjeun salajengna salaku kursus kahiji sateuacan lauk.
Author:
Jenis resép: Cremas
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 380 g. asparagus héjo bersih
  • 2 kentang
  • 40 g. tina mantega
  • Cabé hideung
  • Sal
  • 190 ml. susu ngejat pikeun masak
  • 600 ml cai
Persiapan
  1. Urang motong asparagus dina potongan, nyayogikeun sababaraha kanggo ngahias.
  2. Urang mesék kentang sareng dadu.
  3. Urang panaskeun mentega dina panci sareng nalika mimiti gelembung urang tumis asparagus sareng kentang sakitar 5 mnt dina suhu sedeng sedeng.
  4. Teras we uyah sareng cabé sareng tambahkeun susu anu dihuapkeun sareng cai na. Urang nutupan kaserol sareng Masak sakitar 20 menit.
  5. Pikeun bérés urang naksir pikeun meunangkeun krim rupa.
  6. Kami nyayogikeun krim asparagus héjo sareng kentang panas.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.