Salmon asep sareng salad kéju

Salmon asep sareng salad kéju

Kalayan datangna cuaca anu saé, piring ringan sareng seger meunang sadayana dina pola makan urang. Dinten ieu kami ngajukeun piring anu anjeun pasti bakal ngulang langkung ti sakali usum panas ieu, salad sederhana sngaroko almón sareng kéju, gabungan rasa anu tiasa dianggo sampurna.

Pikeun masihan warna salad, disarankeun pikeun bet lettuces campuran; apu domba, arugula, endive, batavia beureum sareng chard beureum, diantara pucuk anu sanés. Anu mimiti kuring kumpul tina pot kuring sorangan; Dinten ayeuna anjeun henteu kedah seueur teuing rohangan pikeun nyetél kebon kota alit sareng nyayogikeun diri sareng sababaraha sayuran sareng pepelakan aromatik. Naha anjeun resep salad? Coba ieu tina kuncup sareng mustari sareng ganti baju madu.

bahan

Pikeun 2 jalmi

  • Lettuces rupa-rupa
  • 5 loach salmon haseup
  • 10 krim kéju tacos
  • Minyak zaitun tambahan
  • Cuka balalsam
  • Lada
  • Sal

Salmon asep sareng salad kéju

Ngubaran

Kami nyiptakeun basa apu dicampur dina piring atanapi piring tempat urang badé nyayogikeun salad urang.

Urang gulung ka keureut salmon haseup sareng urang bentukna supados salad urang meunang dina presentasi. Kami peryogi dua per jalma sareng kami bakal nyéépkeun sanés kanggo rendang sareng ngadistribusikaeun salami.

Salajengna urang tambahkeun kana salad éta kéju tacos sareng akhirna urang ngasakanana nganggo minyak zaitun tambahan, cuka balsamic, uyah sareng cabé.

catetan

Upami anjeun hoyong ngadamel salad anu langkung enteng, anjeun tiasa ngagantikeun krim kéju kanggo kéju seger atanapi kismis.

Inpormasi lengkep -Salad pucukna kalayan mustari sareng ganti baju madu

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Salmon asep sareng salad kéju

Waktos Persiapan

Total waktos

Kilokalori per porsi 150

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.