Apel sareng yogurt cangkir

Kacamata tina apel sareng yoghurt, tuangeun anu sederhana sareng ringan, idéal pikeun dicandak saatos tuangeun anu réa, sabab bakal aya dina liburan ieu.
Dahar beurang atanapi tuangeun moal réngsé bari teu tuang tuang. Dina pihak ieu sareng mantecados sareng nougat, tuangeun kedah enteng, Upami henteu, mustahil pikeun neraskeun tuang, kumargi ieu mangrupikeun dinten nalika salah henteu bangun tina méja sareng urang teraskeun teras tuang….

Mangrupikeun panganan cuci mulut saderhana anu disiapkeun ku sababaraha bahan, a dessert séhat sareng entengÉta tiasa disiapkeun sateuacanna sareng ditingalkeun dina kulkas dugi ka ngaladénan waktos.

Apel sareng yogurt cangkir
Author:
Jenis resép: manisan
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 3 apel
  • 4 yogurt krim, Yunani ...
  • ½ jeruk nipis
  • 1 séndok tina mentega
  • 50 gr. gula beureum
  • 1 séndok kayu manis darat
  • Daun mint
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun apel sareng yoghurt cangkir, urang mimiti nyiapkeun bahan-bahan na.
  2. Urang mesék apel sareng cabut pusatna ku bantosan corer atanapi ku bantosan péso.
  3. Urang motong apel kana potongan-potongan alit sareng aya anu ngantep ageung pikeun dipapaésan.
  4. Urang nempatkeun satin sareng mentega, tambahkeun apel, ngantep éta masak salami 5 menit, teras nambihan gula, ngantepkeun gaul saé sareng apel sareng nalika apel lembut upami urang resep, urang tiasa ngantep sakedik, tambahkeun kayu manis, aduk sareng urang pareum. Hayu tiis.
  5. Dina momen ieu urang maok bisi hoyong nempatkeun langkung gula atanapi kayu manis.
  6. Dina mangkok kami nambihan yogurts, keok ogé.
  7. Dina gelas dimana urang bade ngalayanan aranjeunna urang bakal ngamimitian ku nempatkeun potongan-potongan leutik apel di handapeun.
  8. Urang nutupan lapisan yoghurt anu saé.
  9. Di luhurna urang bakal nempatkeun potongan-potongan apel pikeun hiasan, taburkeun kayu manis.
  10. Urang bakal lebetkeun kana kulkas dugi ka waktos porsi.
  11. Sareng aranjeunna bakal siap. Pikeun nyiapkeun apel sareng yoghurt cangkir, urang mimiti nyiapkeun bahan-bahan na.
  12. Urang mesék apel sareng cabut pusatna ku bantosan corer atanapi ku bantosan péso.
  13. Urang motong apel kana potongan-potongan alit sareng aya anu ngantep ageung pikeun dipapaésan.
  14. Urang nempatkeun satin sareng mentega, tambahkeun apel, ngantep éta masak salami 5 menit, teras nambihan gula, ngantepkeun gaul saé sareng apel sareng nalika apel lembut upami urang resep, urang tiasa ngantep sakedik, tambahkeun kayu manis, aduk sareng urang pareum. Hayu tiis.
  15. Dina momen ieu urang maok bisi hoyong nempatkeun langkung gula atanapi kayu manis.
  16. Dina mangkok kami nambihan yogurts, keok ogé.
  17. Dina gelas dimana urang bade ngalayanan aranjeunna urang bakal ngamimitian ku nempatkeun potongan-potongan leutik apel di handapeun.
  18. Urang nutupan lapisan yoghurt anu saé.
  19. Di luhurna urang bakal nempatkeun potongan-potongan apel pikeun hiasan, taburkeun kayu manis.
  20. Urang bakal lebetkeun kana kulkas dugi ka waktos porsi.
  21. Sareng aranjeunna bakal siap.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.