Turki sareng daging babi buah alpukat

Alpuket kalkun Bacon

Hello geulis!
Dinten ieu kuring bagikeun sareng anjeun resep anu matak kaget kuring. Upami anjeun sacara rutin nuturkeun blog ieu, anjeun bakal terang yén kuring leres-leres resep alpukat - dina salad, gratin, di smoothie, di mousse , sareng sajabana-, éta sababna dinten ayeuna kuring mutuskeun pikeun nyumponan kahoyong kuring ku ieu alpukat dieusian ku kalkun sareng daging babi. Iraha kuring tuang alpukat boneka dina ménu réstoran, éta dieusian ku udang, rupa-rupa kadaharan ti laut, atanapi aranjeunna gratin ku sajenis semén-bechamel. pikeun ngeusian sababaraha buah anu saé ieu. Resep anu kuring mutuskeun bagikeun sareng anjeun ayeuna langkung séhat sareng raoseun.

Sanaos seueur anu ngahindarkeunana dina tuangeun kusabab kandungan gajihna anu tinggi, urang kedah émut yén alpukat séhat sareng langkung milih kasihatan jantung urang sareng ngirangan kolesterol.  Alpukat tinggi di Béta-sitosterol, sanyawa anu parantos kabuktosan ngajaga tingkat koléstérol rendah.

Turki sareng daging babi buah alpukat
Alpukat henteu ngagemuk, aranjeunna kolotna. Kalayan resep anu saé ieu pikeun alpukat dieusian ku kalkun sareng daging babi, anjeun bakal mendakan kumaha ngendalikeun koléstérol anjeun tiasa pikaresepeun.
Author:
Dapur: Hannah mitchell
Jenis resép: Pamula
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 4 alpuket
  • 3-4 eusian payudara kalkun
  • 100 gr tina daging dicét
  • Nyebarkeun kéju (cahaya)
  • Sal
  • Lima
Persiapan
  1. Kami ninggang tuang hayam sareng strip daging.
  2. Urang cagar sareng ngantepkeun tiis.
  3. Kami nganggo ujung péso pikeun motong alpuket ku cara sirkular sahingga urang tiasa motong éta satengahna pikeun nimba tulang.
  4. Kalayan bantosan séndok, urang ngosongkeun alpuket kana mangkok sing ati-ati supados henteu meupeuskeun kulit
  5. Supados alpuket henteu teroksidasi, urang peres jus satengah kapur dina éta sareng mash ku bantosan garpu.
  6. Kami nambihan 3 séndok kéju sumebarna, uyah sareng cabé sareng teraskeun panggaulanan supados tiasa homogénis adonan maksimal.
  7. Ror rendang hayam sareng Bacon kalayan bantosan péso sareng nambihan kana campuran.
  8. Urang ngeusian alpukat ku jisim anu dihasilkeun sareng siap raos.
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 300

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Laura Aurora Galindo Jiménez cenahna

    ngeunah.

  2.   Hannah mitchell cenahna

    Hatur nuhun pisan, Laura!

    Kuring ngadorong anjeun pikeun nyobaan resep anu parantos kuring unggah dinten ayeuna, Wortel, seledri sareng omelette chives. Beunghar pisan! http://www.lasrecetascocina.com/tortilla-de-zanahoria-apio-y-cebollino/

    Pelukan sareng hatur nuhun parantos nuturkeun blog