Dasar adonan pizza

Adonan pizza

Sing saha waé anu resep ka pizza anu pasti, tapi kumaha anjeun ngadamel adonan anu sampurna? Pikeun ngamimitian dina pizza buatan bumi ieu, kami nampilkeun adonan pizza dasar ieu. Kami resep adonan janten ipis sareng garing, sareng ku adonan ieu kami ngahontal ieu. Gampang pisan ngadamel pizza di bumi, janten kami ngadorong anjeun sadayana pikeun tipung countertops anjeun sareng knead rela!

Kunaon anjeun peryogi? Pikeun ngamimitian, langkung saé upami ngagaduhan pin rolling, botol anggur cekap 😉 Sareng pastina ngagaduhan bahan tina daptar pondok ieu, tapi anu paling penting nyaéta bahan anu anjeun lebetkeun kana dasar na, kami resep saderhana pisan sareng tomat, kéju, sareng sayuran anu dipanggang sateuacanna. Pikaresepeun!

Dasar adonan pizza
Dasar adonan pizza
Author:
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 125-150 ml cai haneut
  • 250 gr tipung kakuatan
  • 1 séndok kapang roti garing
  • 1 séndok minyak
  • Uyah 1 séndok téh
Persiapan
  1. Modeu tradisional:
  2. Dina mangkok ageung nempatkeun tipung sareng ragi garing, campur. Ngadamel liang di tengah sareng nambihan uyah sareng minyak. Tambihkeun cai sakedik-sakedik sareng mimitian gaul pikeun ngawangun adonan. Jumlah cai nunjukkeun, janten teras-terasan dina massa nambihan cairan sakedik-sakedik sareng ningali naon anu anjeun peryogikeun.
  3. Knead dugi ka urang ngagaduhan adonan rata, tanpa gumpalan sareng anu henteu nempel dina panangan, ieu bakal sababaraha menit.
  4. Nalika adonan parantos siap, lebetkeun kana mangkok anu diseuseuh sareng bijil naék, dina sajam éta bakal dua kali lipat dina volume na.
  5. Tuang adonan dina worktop beresih sareng tipung, knead pikeun sababaraha menit. Nyebarkeun kalayan bantuan gilinding pikeun masihan bentuk anu dipikahoyong. Wilujeng tuang!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.