Tuna dipanggang boneka aubergine

Tuna dipanggang boneka aubergine, resep saderhana, cara sanésna tuang aubergine. Terong téh séhat pisan, éta mangrupikeun sayuran anu tiasa diasakan ku sababaraha cara sareng ku rupa-rupa keusikan.

Dinten ieu kuring ngajukeun anjeun sababaraha aubergines dieusian ku tuna, beunghar tur gampang disiapkeun, cocog pikeun usum panas, kalayan bahan-bahan anu dipikahoyong ku sakulawarga.

Anjeun tiasa ngadamel varian sanés tina resep anu sami ieu, gratin ku béchamel sareng kéju parut, nempatkeun mayonnaise tibatan béchamel, éta ogé raoseun. Anjeun tiasa ogé ngadamel kombinasi anu sanésna sareng tuna teras nyimpen sayuran sapertos bawang goreng anu saé pisan.

Tuna dipanggang boneka aubergine
Author:
Jenis resép: Verduras
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 4 aubergine
  • 3-4 kaléng tuna
  • huevos 4
  • 200 gr. tomat goreng
  • 100 gr. kéju parut
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun aubergines dieusian ku tuna dipanggang, urang bakal ngamimitian ku ngahurungkeun grill dina oven.
  2. Urang nyimpen endog pikeun masak dina panci anu aya cai, urang ngantepkeun 10 menit nalika aranjeunna mimiti asak. Nalika endogna siap, angkat, biarkan tiis, mesék sareng simpen.
  3. Urang bakal motong aubergines dina satengah, urang bakal masihan sababaraha motong sareng Santika minyak, urang bakal nempatkeun éta dina oven dugi aranjeunna Anggang.
  4. Nalika aubergine aya, urang miceun éta sareng nganggo sendok kami ngaleupaskeun daging tina aubergine, jaga yén henteu bobo.
  5. Urang rendang daging térong, urang lebetkeun kana sumber.
  6. Tambihkeun kaléng tuna, campur sareng aubergine.
  7. Mesek sareng potong endog anu dikulub sampeu kana potongan-potongan, tambahkeun kana campuran tadi.
  8. Kami nambahan tomat anu digoréng, jumlah anu raos, urang gaul pisan.
  9. Kami nempatkeun aubergines dina sumber, ngeusianana ku eusian anu parantos kami nyiapkeun.
  10. Urang nutupan aubergines kalayan kéju parut.
  11. Urang nempatkeun aubergines dina oven kana gratin.
  12. Nalika kéju aya, urang nyandak sareng ngaladén.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.