Sup mi sapi sareng nasi béas

Sup Chinesse

A resep gancang, gampang tur saderhana pikeun ngurus garis sareng henteu maéhan lalangit dina usaha? Nyiapkeun méja, taplak meja sareng sumpit sayang gourmet milik kuring sabab urang bakal terang sipat satiating tina dahareun Cina hatur nuhun kana resep anu saé ieu Sup mi sapi sareng nasi Cina.

Ulah panik! Sanaos anjeun salah sahiji anu nganggo taméng pulisi pikeun ngagoréng endog (jeritan sareng luncat kalebet), resep ieu bakal ngajantenkeun anjeun katingali sapertos ahli. Rasakeun dapur alit sareng pamerkeun ku unggah potrét éndah piring anjeun kalayan hashtag #recetasdecocina.

Sup mi sapi sareng nasi béas
Dinten ieu kami nyiapkeun méja, taplak meja sareng sumpit! pikeun ngabagéakeun Kakaisaran Rising Sun kalayan ieu sederhana Resep Sup Mie Sapi Sapi Cina. Piring satiating sareng rendah kalori
Author:
Dapur: Cina
Jenis resép: Sup
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 liter kaldu daging anu disiapkeun (pikeun ngahontal rasa anu otentik, urang bakal nyobian henteu mésér bata rebus)
  • 300gr sirloin atanapi tunggul sapi
  • cebollas 2
  • 1 kol Cina atanapi kol Cina
  • 50g jahé dilaminasi
  • 2 kuku
  • 1 séndok kayu manis
  • Kécap atanapi minyak wijén upami anjeun teu mendakan
  • 1 séndok téh cabé hideung
  • 500g mi béas rupa
  • 200g sprouts buncis (urang biasana nempatkeun dua kali langkung seueur, sabab urang cinta aranjeunna)
Persiapan
  1. Tuang 2 bata bata kana pot sareng kulubkeun ku ¾ kol Cina anu dicincang, 50g jahé anu diiris, cengkéh, dua bawang, dikupas sareng dibagi dua.
  2. Panutup sareng simmer salami 20 menit.
  3. Samentawis éta, kami nandaan daging pedet dina wajan dugi ka kéngingkeun coklat anu sampurna dina dua sisi, usum sareng uyah kasar sareng cadangan pikeun haneutkeun daging sakedik sareng tiasa potong batu.
  4. Galur kaldu sareng tuang kana 4 mangkok dugi ka daging sapi, mie sareng engkol lengkep ditutupan.
  5. Pikeun resep ieu Sup mi mi béas sapi sampurna, urang luhur piring sareng girimis minyak wijen atanapi kecap.
  6. Kami ngantep sup kanggo 5 menit sateuacan dikonsumsi.
  7. Sakumaha anjeun tiasa tingali, a resep gancang, gampang sareng rendah kaloris.
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 190

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alverdebasilico cenahna

    Pisan katingali sareng teu aya hubunganana sareng naon anu urang biasa di réstoran Cina. Kaleresan nya éta ngagaduhan kamiripan anu hébat sareng resep mi Jepang sanésna atanapi bahkan sareng asakan basa Indonésia, dimana kuring usum panas ayeuna sareng kuring tiasa nyarios heula yén tuangeun raoseun.
    Abdi resep kadaharan Asia sacara umum sareng langkung saé upami éta resep sareng milari resep anu asli, anu henteu aya hubunganana sareng katuangan kulon anu tiasa urang tuang di réstoran mana waé.

    1.    Hannah mitchell cenahna

      Aya réstoran sareng réstoran! Tapi anjeun leres leres, aya kahirupan saluareun tilu sangu nikmat, gulungan semi sareng babi amis tur haseum!
      Anjeun teras tiasa nyéépkeun waktos sakedik pikeun nganjang ka toko oriental sareng kéngingkeun sababaraha bahan asli pikeun masak di bumi!

      Upami anjeun resep katuangan Cina, Jepang atanapi Thailand, perhatoskeun pisan bulan Maret dina blog ieu !!