Sup Castilian kalawan ham, resep tradisional

sup Castilian kalawan ham

kumaha beunghar teh Sup Castilian. Naha anjeun henteu acan nyobian? Tina asal-usul anu sederhana sareng nganggo bawang bodas, roti sareng paprika salaku bahan utama, éta mangrupikeun sup anu murah pisan anu tiasa disiapkeun ku saha waé sareng anu pikaresepeun pisan dina sasih usum tiis. Naha anjeun peryogi resep sapertos kitu? Perhatikeun resep ieu sup Castilian kalawan ham.

Ham, chorizo ​​​​ jeung / atawa endog mangrupakeun bahan anu remen ditambahkeun kana sup ieu. Sup anu tiasa diperkaya nganggo kaldu hayam upami anjeun parantos damel, tibatan cai. Ayeuna nuju usum tiris, janten langkung sering urang nyiapkeun kaldu di bumi, ngamangpaatkeunana!

Anjeun bakal ningali kumaha gampang éta nyiapkeun. Anjeun tiasa ngalakukeunana dina satengah jam, tapi kuring mamatahan anjeun ngantepkeun masak salami sajam upami anjeun henteu buru-buru. Tékstur jeung rasa sup ieu lamun simmered lila pisan nikmat. Naha anjeun henteu hoyong nyobian?

Resepna

Sup Castilian kalawan ham, resep tradisional
Sup Castilian sareng ham mangrupikeun sup bawang bodas kalayan tradisi anu saé. A proposal basajan tur ekonomis nu pisan comforting dina tiis.
Author:
Jenis resép: Sup
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 4 sendok minyak zaitun
  • 5 cengkéh tina bawang bodas
  • 1 séndok téh paprika amis
  • 3 keureut roti nagara teuas (6 lamun aranjeunna loaves)
  • 75 g. kubus ham
  • 1 séndok daging cabé chorizo
  • Cai atawa kaldu hayam keur nutupan
  • Uyah sareng cabé
Persiapan
  1. Mesek jeung nyiksikan cengkéh bawang bodas.
  2. Urang panaskeun minyak dina panci sareng urang tumis bawang bodas dugi aranjeunna mimiti coklat.
  3. terus urang ngalebetkeun paprika amis jeung cabut.
  4. Gancang tambahkeun kubus ham jeung keureut roti bulukan sarta ngantep éta manggang pikeun sababaraha menit, aduk ti jaman ka jaman.
  5. Lajeng nambahkeun cabé chorizo ​​​​, saeutik cabé jeung urang tuang kaldu kanggo nutupan.
  6. Urang masak dina panas low hiji jam, rectifying titik uyah lamun perlu.
  7. Urang ngarasakeun sup Castilian kalawan piping ham panas.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.